jackelines

Avskriven.

Kategori: Mitt liv

Jag hade gjort allt jag kunde, jag hade putsat min kärlek så jävla hårt och lagt de på ett silverfat. Jag hade gjort allt för att du skulle bli min de gjorde så jävla ont och veta att den jag älska mest inte tyckte jag räckte till. Så varför lät du mig hoppas, varför lät du mig tro på dina ord? Du visste hur de va hur jag kämpade, att prata med dig är för mig som att ge mig ut på okänt hav jag tappar kontrollen jag faller och du finns inte där. Du plockade isär mig som ingen annan har gjort och de räckte inte med en gång heller att ge mig så mycket falsk kärlek gör så jävla ont fortfarande. Jag fick inget svar så jag kan inte glömma och gå vidare, jag är vilsen i min värld ensam utan dig dina ord ekar i huvudet de kändes som jag stod på mount everest och fick en knuff i ryggen aldrig att jag kommer förlåta du tog min kärlek och jag kommer inte få tillbaka den, jag kommer aldrig kunna ge den kärleken till någon som jag gav till dig.

Avskriven nästan hade tagit 5 A4 sidor om jag skulle förklarat allt, ingen passande bild men ändå

Försök aldrig vinna tillbaka någon som valt att förlora dig

Kategori: Mitt liv

Hej min 8 trogna läsare blev helt paff när jag såg de trodde jag bara hade typ 1..Aja helt okej dag väl jo fick med mig hem lite nya grejer och hämtade ut biljetterna till matchen imorgon ohyes! Therese bjöd även på oboy när jag var en sväng förbi där så jävla god oboy! Aja haha har ingen inspiration till att blogga och måste göra läxor, vi hörs väl någon annan dag eller ikväll!

Aw min gulle Rikard, hemligt kär i honom.. Bild från google som har tattat bilden från Bildbyrån, not my problem!

Ifall du är ensam och vill släppa en tår.

Kategori: Mitt liv

I MADE IT!

Kategori: Mitt liv

Japp arbetet inskickat, de ska jag fira med att städa rummet, rensa bland kläder och smink och bädda sängen haha vilket liv man har då! Föresten måte nog köpa julklappar också eller hjulklappar hehe ni fattade inte de blondiner, aja hörs
mm tråkgit har bara makeup bilder på skoldatorn palla de. hahwhewhehhaheheh hej

Nytt in.

Kategori: New in

Ja okejdå orkade inte leka fotograf och fota och sånt har ju inskaffat en helt ny garderob om vi säger så, ska nog ge mig på och rensa senare idag men först städa aja här är klänningen och min nya favvis jacka!


Klänning Nelly.com / Jacka Peak Performance
Och ja min kamera suger jackan ser helt konstig ut likaså klänning men

Header

Kategori: Mitt liv

Jaaa mmm såhär får de se ut tills jag har blivit vän med bloggen igen, bilder på allt jag har inhandlat kommer sen mm.

.

Kategori: Mitt liv

Okej blir fan arg fattar inte detta jävla designskitet vill ha mina bilder stora och fina så blir dom så små och fula och om jag förstorar dom så kommer bara halva bilden med åååårh vafan kan jag inte vara lite smart för!?!!?!?!? hejdå

Dear big brother.

Kategori: New in

Jag önskar mig detta mmmmmmmmmhm undra om jag har varit snäll i år så jag kan få de.. fast har ju typ 10 andra saker jag också önskar mig, varit konstigt lätt att komma på saker i år..

Liten bild från google men vadå

Titut

Kategori: Mitt liv


Mhm nästan klar med mitt arbete men en hel del kvar usch! Orkar inte skriva mer men vill ha de inskickat ikväll så bara att jobba på! Tänkte visa upp lite nya grejer sen som tex klänningen! Mamma har tagit fram julsaker mysigt och vi har även myst med glögg och sånt ikväll!

a simple love with a complex touch

Kategori: Mitt liv

Pluggpaus

Kategori: Mitt liv

Tog en paus från pluggandet och slog på Elsas värld har hgeöt glömt bort de två senaste avsnitten..Aja ska kolla klart de sista snart sen fortsätta plugga.

Tänkte bara tipsa er som har tråkigt och inte har sett de hihi

Baby please.

Kategori: Mitt liv

Varför ska alla killar leka så svåra blir ledsen i ögat ändå.. Aja fattar ni så chill vecka jag har haft!? Har slutat tidigare i 3 dagar nu över nice! Måndags för prov, tisdags för maten tog slut fick sluta vid 12 halv 1 och idag för vi blev klara snabbare, imorgon slutar jag vid 1 typ sen iväg och träna med Kimsan och Jossan sen kanske göra ett prov klockan 2 så är ledig på fredag då! Annars börjar jag 11 på fredag och slutar när provet är klart, åh överlycklig haha älskar plus! Så jävla chill! Aja börjar bli sjuk iallafall får dränka mig i te och läxor nu då, vi hörs!


MmMm bild från i somras innan en malmö match då va man ju brun och fin med längre hår.. haha aja bilden blev liten för jag inte har den på denna datorn egentligen, men iallafall malmö har träningsmatch ikväll ju, har tyvärr för mycket läxor kan inte vara där och se mina älsklingar springa på planen.. Aja ska försöka göra klart alla läxor, den 30 ska jag dit och de ska ni med! Vi ses på Malmö stadion då suuuckers!

Min dag.

Kategori: Mitt liv

Depp idag igen, tack D för du förstör mitt liv all mitt hat till dig ♥
Min dag då ja! Ska försöka ha lite roligare inlägg men är inne i en deppfas orkar inte ta fram kameran så hej pajasblogg läget?



Glömde bulljävlarna i ugnen mm lyckat.

Mer läsare?

Kategori: Mitt liv

Vill du ha mer läsare till bloggen eller hitta nya intressanta bloggar? Jag vet att du vill de! Tycker du ska klicka in på bilden och gå i och registrera dig, det är helt gratis!

Inspiration

Kategori: Inspiration

Alla bilder från google

Okej,

Kategori: Mitt liv

Jag är tillbaka de blev väl ändå OK är ingen mästare på de. Aja dagen har väl gått snabbt ändå känner mig inte alls glad vill bara att veckan ska vara över nu! Vill att min klänning ska komma hit hem till mig och mysa! Nej men såna här dagar önskar man inget annat än att ha en mysig pojkvän att lägga sig i famnen på ååååååååååååh nu ska jag göra lite grönt te och bara ta de lugnt, vänta på att maten ska bli klar hörs sen eller imorgon!
Myste med Kim i fredags! Sen i lördags blev de en fart fylld utgång japp kommer ladda upp bilder på de senare!

Header.

Kategori: Mitt liv

Sitter och försöker fixa ihop en header suger på sånt som ni kan se och de går allt annat än bra återkommer när jag är gladare.

Im in love

Kategori: New in

Mjodå sitter med Kimsan har precis klickat hem en klänning hoppas den kommer sitta bra, men eftersom modellen är 174 och har en S på sig så kanske jag är för kort!? Aja får vänta och se annars får jag helt enkelt leta vidare!


Bild från nelly.com

Godmorgon nej Ondmorgon

Kategori: Mitt liv

Alltså vilken bra start på dagen min gröt upptäckte jag va slut fick ta en halv dl istälet för en hel! Mina banener är ruttna så får äta en brun banan, alltså den är brun inuti med verkligen, helt fläckig och tro då inte att jag har mitt gröna te kvar? jo i mint smak! Men öh vill ha de vanliga men hittade en sista påse sen gömd där bland alla skönt kanske slutade lite bra iallafall!
Aggresiv skulle ha ut vartenda lilla havre.
slutade väl ändå OK!!

Ice cool

Kategori: Mitt liv

Jag försov mig, fyfan jag försov mig så jävla pinsamt hatar sånt skämms så fruktansvärt mycket! Aja vad ska man göra åt saken börjar 9 slutar runt 12 halv 1 är i skolan 11 typ om jag har tur 10..Aja får väl göra en god fruktost bussen går om en timme! Sitter och kollar på vakna med the voice haha älskart! OCH BTW IDAG SKA JAG OCH KIM TRÄNA!! schhhhyyy kommer bli jobbigt!
Får nog börja lägga in alla bilder som jag tar!

Mobbning.

Kategori: Mitt liv

Åh blir så jävla arg när jag ser sånt här, arg besviken och ledsen. Fröstår inte hur man kan göra så mot någon den har ju inte gjort något fel den är bara inte som du!
Tycker alla högstadier borde ha föreläsning om mobbning se såna här filmer för de är där allt händer alltid då alla kommer in i tonåren och blir osäkra på sig själv. Åh vill så gärna åka runt och prata om sånt här för de borde fan stoppas!

AloeVera

Kategori: Mitt liv

Alltså all min kärlek till denna drickan!
Mm söt bild. Fan vad jag är trött idag, på allt. Alla falska människor, vänner som sviker. Varför förstår ingen? Hur kan man såra så mycket ååååååååh vill bara flytta långt härifrån! Eller till den tiden där skitsnack inte fanns med på kartan överhuvud taget. Aja ska väl göra läxor nu igen då, få de undanstökat.

I want a ticket to anywere.

Kategori: Mitt liv

Grattis till lag ''Sjöbo'' MHM vi vann 2 biobiljetter var idag klå de! Nej men vi samlade in flest intresseanmälningar på gymnasiemässan i sjöbo! Hihi gullig rektor! Har inget mer att säga, myspys bilder från helgen kanske kommer upp om jag orkar annars nej ska väl dränka mig i läxor! Faaast ska klicka hem en skit snygg klänning ocksååå.. Och kanske en jacka!
Oh hööösten älskar dig. Men snälla snö kom!

Jobb.

Kategori: Mitt liv

Tro de eller ej skickade iväg en intresseanmälan om ett jobb! Haha hoppas man får de nu eller att dom iallafall har hör av sig som inte vissa gör, ska nog leta vidare lite senare, tror de blir en liten utgång ikväll kanske, får väl se vad kvällen har att bjuda på! Ha en fin helg nu dååå!!

Lägenhet.

Kategori: Mitt liv

Jo tog en paus ifrån arbetet och började kolla runt på lite lägenheter, hittade bara på lite mindre roliga ställen tills nu, hittade i Västra Hamnen, där jag har kollat innan! Så nu ska jag fylla i lite intresseanmälan saker och grejer! Vill egentligen ha en egen, men lite svårt nu, får väl bli senare. Men måste väl kika vidare så jag kan ta på många eftersom de är säkert skit många som står i kö.. De är de tråkiga när de ska vara en hyreslägenhet, kan ju fan ta 4394769832 år ibland.


BAHAHAHAHA, känner att jag måste skaffa ett jobb.. Ska nog höra på en salong i Malmö.. Kanske lite senare när vi har lärt oss mer om hår. Pappa känner ju dom så de ska väl gå! :)
Intressant att läsa? Nej men ändå hihi

Kära snö.

Kategori: Mitt liv

Har hemstudier idag så jävla skönt! Fast de går inte bra har ingen ork mitt huvud sprängs snart. Tänkte ta en tur på träningscyklen innan men fick känningar i hjääärtat kul ju nej, så gick ut en vända med hunden, tror jag ska köra lite zumba ikväll de va längesen! Kanske borde fortsätta arbeta, ska skicka in de klockan 12 inatt har knappt skrivit något alls, fast de är bara så vår lärare ska kolla men iallafall, prov på tisdag kuul, ska ha läst ut en bok tills på måndag, men de gjorde jag innan idag känner mig duktig, kanske ska bli ännu duktigare och dra mig härifrån!


Värmde upp mig med en kopp grönt de, underbart. Fast vill ha snö nu!

I do admire when you talk about me girls, didn't you knew?

Kategori: Mitt liv

Ni tror jag blir svagare när ni slänger era ord att ni trycker ner mig, ni gör mig starkare, snart kan jag stå och stampa på er.
Älskar folk som snackar skit! Nej men helt ärligt de skulle varit så jävla härligt att bara lämna allt och dra! Bort från skåne bort från alla här. Bara packa en liten väska om ens de, dra till en annan plats i någon vecka.

so bitches please, get a life

Inspiration.

Kategori: Mitt liv








Alla bilder från google

D.

Kategori: Mitt liv

I will never regret you or say that i wish i'd never met you, beacuse once upon a time you were my everything.



känner att jag måste sluta le på alla bilder, för ibland passar de inte in fasktiskt,

Lycklig.

Kategori: Mitt liv

Jag har inte varit såhär glad på länge, känslan är obeskrivlig för någon som inte vet! Jag får börja träna igen jag får fan börja träna igen de känns helt overkligt! Jag får springa ooooh! Så jävla glad! Fast får inte börja ösa på och träna 3 gånger i veckan ju, får bara ta de lugnt eftersom de egentligen skulle ta ett år, men skit i de är så jävla glad! fyfan vad jag ska börja pumpa gymmet! Ska först börja med 1 gång i veckan tror jag sen öka lite, sen kan jag äntligen få komma tillbaka till fotbollen fucking underbaaaaart!!!!

bild från google

Tröstäter eller frirar jag?

Kategori: Mitt liv

Visst hade det varit roligt att fira? Men får tröstäta! Fick F på matteprovet och har två prov denna veckan och 3 läxor haha jag vet jag är lat! Men har prov nästa vecka också! Känns som jag fortfarande går samhäll som jag har sagt aja! Gott med glass som jag precis kom på att jag inte tål..

Dränker mig i läxor.

Kategori: Mitt liv

En söndag som denna, vad ska man annars göra? Är skit sur verkligen men skit i de! Känns som vi har jätte mycket läxor men de kanske vi inte har? Tycker vi har överdrivet mycket för att gå stylist iallafall, haha det är nästan mer läxor nu i tex samhäll svenska matte osv, än vad de var när jag gick samhäll/samhäll, de är ju vrickat aja, får väl mya ner mig i sängen med en kopp te och lite choklad! Läsa vidare den tråkiga boken som bara krånglar till hjärnan.


Spelade uno med Yohanna innan, men fan vad datorn fuskart, skämtar inte de är sjukt.

Just saying hooligans omfg

Kategori: Mitt liv

Förstår inte varför jag alltid ska dras till dålig killar? Sviniga killar, jag vet inte om jag trivs, kanske har levt ett för bra liv? Har ju haft den perfekta uppväxten och allt. Aja i don't know! Men huliganer är ju en typisk sak  fastnar för.. Och dom som har de struligt i sitt liv, men vad ska man göra? JAG FÅR VÄL LEVA MED DE ELLOR!?
Aja fest i huset not men lite folk är här, har än så länge, torkar spya, tvättat kläder, torkar upp sprit, städat köket, känns som jag är någon jävla hemmafru, men eftersom jag inte kan dricka får jag väl va lite bussig mot mina päron som är på partaj! Hehe jag är för snäll!
Gjorde föresten mitt första sminkjobb idag haha! På min mamma! Fick till och med lön! 2000 så har köpt ett par stövlar usch dom är perfekta!


Är dock lite mer grönaktiga.. Aja synd att min mamma inte festar varje helg haha!

Lär känna mig bättre eller va?

Kategori: Mitt liv

Okej försöker läsa klart vår bok i svenskan men orkar inte så kör svar på otroligt onödiga frågor istället va =)

Tio frågor att svara ärligt på:
Vem vill du bryta kontaken med som du har kontakt med just nu? - Ingen faktiskt, redan brytit kontakten med dom jag inte vill ha med och göra.
Vem vill du träffa mest av alla just nu? - Hm.. alldeles för många!
Vem skulle du vilja spendera nästa helg med? - Oh många fina människor!
Vem är den senaste du sov bredvid? - Kim

Vem skulle du aldrig svika? - Dom som betyder något för mig.
Vem har svikit dig? - Känns som typ alla jag känner men kanske inte, men många!
Vem kysste du senast? - André
Vem har du en liten crush på? - Rikard Norling helt klart!
Vem önskar du att du träffade oftare? - ...
Vem hatar du? - Daniel

Nio senaste:
Person som smsade: Johan

Person som ringde: Salah
Person du träffade: Mamma eller pappa

Person du kysste: André
Person du hade sex med: Jo för de är ju jävligt intressant!
Person du skrattade riktigt mycket med: Kim!
Person som ljög för dig: André
Person som du ljög för: No one
Person sa något till dig i förtroeende: Don't remember

Åtta saker som du attraheras av:
- Rösten

- Fin kropp
- Fina tänder/leende
- Doft
- Skrattet
- En bra personlighet
- Gångstil
- Humorn.

Berätta sju sanningar om dig själv:
- Jag har ett sånt stort komplex så jag nästan vill gråta när jag kollar mig i speglen.
- Jag litar inte på folk alls, finns en plutt bara en av så många människor!

- Jag gillar inte tjejer, inte alls finns väldigt få som jag kan umgås med! Håller mig helst till killar mycket bekvämare!
- Jag har varit kär i en kille i över 1 år fast jag knappt har vetat de, försökt förträngt de. 
- Jag har hjärtproblem
- Jag hatar att få komplimanger
- Jag vill inte ens svara på dom här frågorna haha
 

Sex sanningar om hur du var som liten:

- Jag var vithårig

- Jag hade alltid min vänstra tumme i munnen där av att min vänstra tand är sne!

- Jag lekte hellre med bilar än barbie

- Kaxig

- Älskade mina kompisar på ett gulligt sätt,

- Älskade kattor. 
 

Fem sanningar om ditt kärleksliv:

- Jag har varit olyckligt kär i ett svin
- Jag är inte världens bästa flickvän har aldrig varit de och kommer aldrig att bli de.
- Jag faller oftast för idiotiska svin.
- Har aldrig varit otrogen skulle aldrig kunna vara de heller aldrig!
- Öppnar inte mig för 5 öre. Svårt jag vet.

Fyra sanningar om ditt familjeliv:

- Jag har en bror!

- Har nog världens goaste familj ibland!

- Bor i en liten villa på landet

- 1 norrläning en skåning 2 50/50 hihi


Tre sanningar om ditt kompisliv:
- Jag har hittat världens bästavän!
- Har fler killkompisar än tjejkompisar
- Litar knappt på någon av dom.

Två sanningar om din personlighet:
- Jag kan vara världens bitch så till och med min pappa blir rädd
- Jag kan vara för snäll ibland, alldeles för snäll!


En sanning du aldrig berättat:
Har ingen sorry dudes!

Du rasade hela min värld.

Kategori: Mitt liv

Du är inte tjock, du har bara kött på kroppen.

Kategori: Mitt liv

Okej hej får spel på tjejer som säger att dom är tjocka NEJ NI ÄR INTE TJOCKA NI HAR BARA KÖTT PÅ KROPPEN! Jag undrar vad vissa tänker och vem dom jämnför sig med? Visst om man jämnför sig med någon som väger typ 48 kg kanske man ser mullig ut men fan inte tjooock! ÅH fan dagens ungdomar har nog misstolkat hur en tjock människa ser ut! Blir arg så kan inte skriva mer! Ska ta mina vhips mitt choklad och min cola och ska sätta mig i soffan och äta och känna att jag har en NORMAL kropp som som flesta har! Helt lagom mullig!^ÅH de är inte snyggt att se ut som tex kissie som typ alla fjortisar jämnför sig med, väx upp hon ser ut som en vandrande pinne hejdå.

Pocket full of sunshine

Kategori: Mitt liv

Ohoooooh sitter med mamma och pratar utlandsresa till vinter vill som faaaaaan fyfan vad de hade suttit alltså! Att bara komma bort från alla här är ju ett plus i kanten elleeer?
Aja har inte orkat blogga who cares är brutalt sjuk jag skämtar inte! Har föresten sätt Paranomal Activity 3, blev så jävla rädd så jag råkade armbåga snygga killen brevid mig.. Aja den va brutal men ändå bra!


Oh gooooooooooooooooooottaaaans bild från google, japp hittade inga bra bilder ORKAR inte bry mig fniss