jackelines

Some random pics

Kategori: Mitt liv

 
Hej på er, bloggen är lite vinglig nu för tiden, men har mycket utanför som jag måste ta tag i. Min inspo är på noll med, det är tråkigt men jag ska försöka slänga upp något inlägg lite senare!

U.S POLO

Kategori: New in

 
De här godbitarna fick ta en trip hem med mig. Älskar de, så sköna, så lätta och framför allt så sjukt snygga! Kanske inte värsta vinterskorna, men vi har ju knappt snö här i skåna i alla fall!

Take me or let me go

Kategori: Det handlar om mig.

Ett juligt mellanmål

Kategori: Tips från coachen

Har ni inte smakat så ta och gör det, fy vad god den var!
 
Skolan idag yey 8-16 roligt osv. Fick en ny modelärare idag och det var sjukt roligt faktiskt! Ska bli as kul att lära sig grunden om mode!
Efter då? Jo stack och tränade med kris, köttade på bra men inte tillräckligt bra för att få känna lite träningsverk, men det kommer vi går sagta in i fasen igen!
Och ikväll? Ja inte ett skit händer, ska nog dyka ner i gloserna och packa in lite saker folk har köpt!
Ha en fin måndag!

Tradera

Kategori: Mitt liv

Gå in och klicka på bilden för att komma till mitt tradera konto, finns massvis med saker!

Gold diggers

Kategori: Fashion

Det vart inte ett par skor jag var på jakt efter idag, men dom stod där på hyllan och skrek mitt namn så jag var tvungen. Dom sitter som en smäck på och passar även perfekt in i min hylla. Men vad säger man, skor gör en lycklig och man kan aldrig få för många. 
 
Händer inget roligt i mitt liv btw, så lägger bara upp lite tips på smink, kläder, skor osv. Hoppas ni förstår, jag letar inspiration kan hoppas på en ny header snart med!

Isadora dream

Kategori: Fashion

H&M 69 kr (finns även på kicks, åhlens, lindex osv.)
Efter många dagar om inte veckor hittade jag äntligen det! Nagellacket som var slut överallt. Finaste jag har skådat, hur det sätter sig på naglarna är ofattbart, ska lägga upp en sån bild också ska bara köpa ett nytt överlack som gör så det håller stinget liksom. Tänkte bara tipsa er om det!

URSÄKTA RÖRAN JAG BYGGER OM

Kategori: Mitt liv

.

Nailpolish

Kategori: Fashion

Ska inte ljuga, detta nagellack är sjuuukt svårt att få bra, och vid 2-3 lagret vill det inte torka, det klumpar sig osvosv, mina är långt ifrån bra. Men själv lacket är sjukt snyggt och festligt, det fick även pryda min naglar i fredags.

Julmys

Kategori: Mitt liv

Vi förbereder inför julen! 
 
Har varit med Kris hela helgen, vi åkte ut men åkte hem lika fort igen, humöret vart inte på topp! Så vi mös istället ner oss i min stora nya säng, (som ni får bild på senare). Igår blev vi så sjukt sugna på glögg och mammas nybakta lussebullar så vi körde till med en minijulafton utan julklappar, det vill säga vi åt jansons frästelse till middag innan hehe... 
Så dags att handla julklappar.. ca 5 veckor kvar till julafton!

Farsdag

Kategori: Det bästa som finns.

Eftersom det är pappas dag och min pappa är sån som aldrig vill ha något så gjorde jag en kladdkaka som är hans favorit, hehe. Har även ätit god mat! 
Men måste dyka ner i mina läxor igen, ta hand om er pappa idag!

I have lost you again

Kategori: Det handlar om mig.

Välkommen hösten

Kategori: Buddies

Hade lite tjejmys med några tjejer från klassen hos Kristina förra veckan, vart supertrevligt även om jag inte var med hela tiden, glad att jag har er!

Tom på ord

Kategori: Det bästa som finns.

Vi bjuder på en svettig bild! Tur jean bär upp den!
 
Det ofattbara hände idag! Jag och min kompis kom till centralen svettiga efter ett hårt indoor walking pass och vem ser vi om inte självaste Jean-Pierre Barda! Vi trodde vi skulle svimma och stod i flera minuter och velade om vi skulle gå fram eller inte, fick lite starstruck... men gud vad glad jag är för att vi gjorde det, han verkade super trevlig, ååh mitt liv är typ fulländat, fatta glädjen!

I'm up in space

Kategori: Det handlar om mig.

Gillar inte det där med färg bilder... Och verkligen inte när man inte har en bra fotodag. Men gjorde ingen stor sminkning den tpg max 5 min att sätta ihop, haha dålig fantasi.

Smygtitt på dagens sminkning

Kategori: Det handlar om mig.

Frulle utan bulle

Kategori: Mitt liv

En lökig frukost på min sista lediga dag.
Så vad händer idag då? Absolut ingenting, får väl pyssla om mitt rum och försöka få sålt alla saker så jag kan börja fixa och dona ännu mer. Ska nämligen göra om mitt rum men det är svårt med så mycket saker haha...
Annars? Nej jag hänger och dinglar har absolut ingenting roligt att berätta eller lägga upp eller något, jag fiskar efter inspiration så mycket som möjligt!
Nästan lite tragiskt att min bloppis blogg har 100 mer läsare än min privata... är den så tråkig? 

Catch me

Kategori: Det handlar om mig.

Tror jag saknar skolan eller något... (inte världens noggranaste sminkning, calm down och nej jag är inte en modell heller men ni får nöja er med hur jag ser ut).
Nej men har studiedag imorgon så kan vara uppe hela natten hehe...
Har köpt en ny ögonskugga, en svart tack och lov. Köpte den för 5 kronor av min älskade vän Kristina. Märket är Mua.
 
Tycker ni sminkbilder och sminktips är roliga? Går ju andra året på stylist och jobbar på Kicks så bara att hojta till om det är något ni undrar!
 

Rosabandet

Kategori: Mitt liv

Det behövs inte mycket för att hjälpa och stödja, en kan inte göra allt men tillsammans kan vi.
Mamma har köpt hem några såna här trasor, åh tycker det är hemskt att sånr här finns. Alla måste hjälpa så forskningen kan gå vidare.
Fuck cancer