jackelines

Stockholm, Grekland, Stockholm

Kategori: Mitt liv

Hallå fina ni! Nu sticker jag iväg upp till huvudstaden och i morgon flyger jag vidare till Grekland! Ska bli så jävla skönt! Synd bara att jag missar kusinerna som kommer på besök här nere i skåne. Men jag ska njuta som bara den nu! Vi hörs i Augusti!

I'm in love.

Kategori: Give me

Bild från Henry Kole

Sömnlösa nätter.

Kategori: Buddies

9 bilder som förklarar våra dagar, allt från drinkar till kaka.
 
 
Hola amigos! Vilka dagar jag har haft! Spenderat mina dagar med Nic och har inte sovit en blund. Är helt slut i kroppen.
I torsdags tog vi ett bestämt beslut att vi skulle leva livet lite, så vi taggade iväg in till lund och levde det en stund, vi kom hem runt 8-9 på morgongen. Vi sov liten stund, sen bakade vi kladdkaka och beställde kebab, det satt fint ska ni veta!
På fredagen stack vi in till Malmö för att leva livet, men ska jag vara ärlig har jag aldrig haft så tråkigt i hela mitt liv, att jag inte mådde bra heller gjorde inte saken bättre. Kom hem klockan 11 i förmiddags, gud vi satt uppe hela natten i Lindängen & Nydala, vi tog första bussen vid 6 hemåt.

Stuck in my dream

Kategori: Mitt liv

Landskronakarnevalen

Kategori: Mitt liv

 
                                                         Bjussar på en gammal outfit bild.
 
Hola amigos! Har haft en full vecka eller? Igår vart det upp till La med boysen, hade riktigt trevligt och träffade många saknade vänner. Till slut på kvällen hamnade jag i Kävlinge, somnade runt 3 haha, idag är jag så sjukt trött så ska bara ligga hemma, skulle igentligen på fest men det kommer fler gånger!

Flowers

Kategori: Tyget på min kropp

Old shoes from H&M

Svensk sommar

Kategori: Mitt liv

Mabye is Maybeline

Kategori: Tips från coachen

Vill du ha ett nagellack som verkligen håller? Jag lägger på två lager och det håller i 2 veckor, skämtar inte, jag blev helt paff! Inte dyrt alls, kommer inte ihåg vad det kostade men det var under 100 lappen! 
Färgen heter Orange Couture 460. Är dock inte lika skrikig som på bilden, men fortfarande dö snygg!

Under 100 lappen

Kategori: New in

Fyndade detta på Ö&B när jag var och handlade tvättmedel. Tänka sig, tror det kostade 49 svenska riksdaler, som hittat, finns även i kokos! Det luktar as gott! Har bara hunnit använda buttert men det är super, lite hårt men jag blir len som en bebisrumpa!