jackelines

Ge mig,

Kategori: Mitt liv

ett tydligt svar eller låt mig vara, orkar inte vara en jävla pingisboll som studtsar fram och tillbaka hela tiden.

Give me a wake up call so I can move on

Kategori: Mitt liv

Pappas kort,

Kategori: Mitt liv

Fick tag i pappas kort så har klickat hem lite grejer! Bland annat en ny jacka hoppas den sitter bra och sånt då ja! Haha planerat en sjuk vecka med fina tjejer den kommer äga! Nu orkar jag inte mer har tydligen prov på måndag och onsdag? palla att jag har missat de, trodde de va om typ 3 veckor eller något jaja.. får väl plugga på söndag, idag ska jag typ mysa med mamma och pappa vart evigheter sen så ja varför inte!? Pappa var ju snäll och lånade ut sitt kort haha, aja imorgon äre fest eller!? jo men jadå varför inte, hihi hoppas de blir bra dåja! Nu ska jag dra mig baklänges till soffan, puss

De är så vi gör de! Älska våra lektioner dom är fan aldrig tråkiga!

Love life.

Kategori: Mitt liv

Precis fått massage dö skönt, sen slipper jag ta den dryga jävla bussen imorgon vilket betyder sova längre SÅ JÄVLA SKÖNT slipper sitta i en äcklig jävla buss fullt med folk och äckliga baciller, slutar typ 2 imorgon sen drar jag mig in till lund för att träffa yohanna, MEN BRY ER DÅ! tack och hej nu går jag och lägger mig.


5 år utan dina svar 5 år utan ditt skratt 5 år utan din tröst 5 år utan din hjälp 5 år utan hela dig, jag saknar dig, ibland vill jag bara sitta i ett hörn och vänta på att du ska komma sådär, vänta på att du ska ha alla svaren på mina frågor, hade jag haft dig här hade jag aldrig gjort de, du fick mig att vända på livet och gå i rätt spår, du hjälpte mig med så små ord med så stor betydelse, jag kommer nog aldrig glömma dig, du fick mig att inse varför jag levde varför jag var jag, och varför jag gjorde fel, varför jag skulle sluta, varför jag skulle stå på mig och kämpa vidare. Jag vill ha dig tillbaka jag vill att vi ska skratta tillsammans vill att vi ska sitta och bara snacka om allt mellan himmel och jord, du är bäst. Kom tillbaka till Sverige jag vill veta hur du mår, jag vill veta om din familj igen jag vill bara träffa dig, 5 år är för långt, skit i London kom tillbaka till Sverige nu!

Så jävla skön!

Kategori: Mitt liv

K O R

Kategori: Mitt liv

Denna bilden får mig att vilja leva, jag skämtar inte denna bilden är helt underbar små skrattar för mig själv, Med denna underbara bild säger jag godnatt!

M A L M Ö

Kategori: Mitt liv

Vann ju dååå 5-1 och HIF förlorade med 3-2 jag borde vara överlycklig men de är jag inte, tror jag måste seriöst helt snopp seriöst ta mig till en psykolog och till sjukhuset detta gör mig galen, september månad har varit så jävla dålig så jag vet inte vad, har inte tränat sen maj typ 5 månader eller något känner mig så jävla sliskig. Helt sjukt hur dåligt jag har mått denna månaden de är ofattbart,
 Jag var lyckligast i mitt liv när jag låg i din famn och kollade dig i ögonen och bara låg där med dig bara hörde ditt hjärta slå och hur du pratade med mig och hur vi skrattade tillsammans,


Sådär ledsen känner jag mig typ om inte ledsnare hade kunnat sitta i ett hörn i flera veckor, vad krävs för att glömma dig?

Just like a stupid game

Kategori: Mitt liv

Lek inte fin i början om du ändå hade tänkt att vara en douchebag. Ta inte dom första stegen om du ändå hade tänkt att backa senare. Lägg ner ballheten, och var dig själv istället. Ta inte min hand om du ändå hade tänkt att släppa den. Säg inte ett ord för mycket om du ändå hade tänk att ångra dig. Titta inte på mig om du ändå hade tänkt att titta likadant på andra tjejer. Ljug inte om du ändå hade tänk att berätta sanningen. Och säg inte att du älskar mig om du ändå hade tänkt att lämna mig.

Varför blev jag ditt ''offer'' varför sa du allt om du inte menade de? Varför gjorde du allt om de inte hade någon betydelse? Varför har du tryckt ner mig till botten när jag precis kommit upp? Varför är du så bra på att vara du?
 Varför har du allt de där jag vill att en kille ska ha? Varför är du perfekt för mig? Varför låter du mig inte släppa dig och gå vidare? Varför gjorde du såhär mot mig?

Du bryter ner mig mer för varje dag, varför ska du vara så svårt att glömma dig, varför gjorde jag de, jag känner mig dum lurad och värdelös, vill bara sova tills jag glömmt allt, vill vara glad igen. Men de va du som gjorde mig glad, de va du som fick mig att känna mig värdefull du gjorde allt de där förr. Varför va de så svårt att de emot min kärlek? Jag hade putsat den och lagt på ett silverfat,

Bygger en bro som jag kan gå över och sen riva,

M E N O K E J

Kategori: Mitt liv



Jaja såhär ser typ svaren man får roligt typ - fuck my life, hur ska man kunna göra ett projektarbete om sånt här om ingen vill svara!!!!!! Skulle behöva lite

Men nu bor man ju ute på landet här finns ju dock inte såna goda grejer.

C H O C K A D - C H O C K L A D

Kategori: Mitt liv

Kom hem satte mig i soffan skulle ta fram mitt choklad, TRO DÅ FAN att någon har ätit upp de!? Vill inte mer började nästan gråta är så jävla arg! Man rör bara inte mitt choklad de är fan som att dra en katt i svansen typ om inte värre, nu ska jag gråta vidare peace



Såhär känner jag mig - helt tom.

Om du inte vill mer,

Kategori: Mitt liv

så släpp mig fri, jag vill inte vara ditt andrahands val eller tredje, sluta vara så bra på att vara du och låt mig glömma dig.

M Å N D A G

Kategori: Mitt liv

Lika snabbt som du tog mig med storm försvann du, som en liten vind eller stor du är ganska söt din nöt.

Läxor och sånt ikväll, vill börja träna igen hatar att svenska sjukhus ska sega så jävla mycket!

Bra söndag?

Kategori: Mitt liv



Fotboll, gossipgirl och läxor, mjodå!

Lika snabbt som du blev min för stunden blev du min dröm,

Kategori: Mitt liv

Jag visste vad som skulle hända efter du tagit min hand, visste vad som skulle hända efter vi hade älskat med varann, visste vad som skulle hända när du kysste mig och sa hejdå ville bara inte inse de då.

Försöker glömma de som hände men du är för bra inte för mig inte för någon annan, utan för bra på att vara du.

Kärlek är som krig, lätt att starta svår att stoppa.

Kategori: Mitt liv

Du förändras, ditt liv gör en vändning och din bästa vän blir till en främling.

Kategori: Mitt liv


Älskar min Malin! (texten har absolut inget med bilden att göra)