jackelines

Fashion

Kategori: Fashion

Happy models backstage.
Some models in action on the runway!

Modevisning

Kategori: Fashion

I tisdags var jag och några andra tjejer och sminkade på en visning i Trelleborg som några hade ordnat för att skänka pengar till Lunds sjukhus som då gick till cancer forskning. Var självklart hur kul som helst och tänkte visa er bilderna lite senare ikväll. Hoppas verkligen på att få sminka på fler visningar stora som små, är så jävla roligt!

3 in 1 MAXFACTOR

Kategori: New in

Sprang runt som en galning idag och letade efter min favvis foundation, men alla verkar vara lika bleka som jag nu och därför var den slut. Men har hört goda rykten om denna foundationen så det blev den istället, hoppas på det bästa.

KÄRLEK GÅNGER 3

Kategori: New in

Alla skönheterna är från nelly.com och kan knappt vänta tills det blir vår och sommar så jag kan använda de!

Broken heart

Kategori: Fashion

Godkväller, har precis blivit fotograferad för en bilduppgift som ska vara inne imorogn så hoppas bilden är prima och att jag får ett stort A! Ne men jag körde på temat ''brustet hjärta'', finns mycket man kan göra med det och bliden blev helt okej! Fotografen var självklart min fina pojkvän! Visar er i veckan! 
Kram

Friday

Kategori: Mitt liv

Bloggen går vingligt, har ingen tid. Åker till skolan när det är mörkt, är hemma när det är mörkt. Men vi håller dock på med otroligt spännande saker i skolan som jag tänkte ta bilder på när det är klart inom kort. Annars? Jag och några andra tjejer ska sminka på en visning i Trelleborg nästa vecka, spännande!

Butterfly

Kategori: Mitt liv

Nätterna tar kol på mig, med eller utan pojkvän jag kan inte sova. Det enda jag gör är att vrida på mig på alla olika håll. Det är svårt, stressen har tagit över min kropp men det svåraste är att springa från den.

Snön tar över igen

Kategori: Mitt liv

Så snön har lagt sig över Skåne igen, det är inge kul alltså. Visst jag älskar snön hur mysigt och roligt som helst, men inte efter jul och nyår det är inte kul. Då är vinter liksom förbi, i alla fall i huvudet och allt man kan längta till är våren och alla nya snygga färger!

Dance away

Kategori: Mitt liv

Jimmie 20 år.

Kategori: Mitt liv

Night makeup

Kategori: Fashion

Så rastlös och influensan, svettas som en gris hela tiden men är otroligt rastlös så körde till med en sminkning inatt klockan 03:14...
Tänkte försöka köra till med en outfit bild till er imorgon också, om jag har orken. Har turen att jag har världens bästa pojkvän som kommer och tar hand om mig i alla fall!

3 budget

Kategori: Tips från coachen

Tänkte tipsa er om 3 budget favoriter för håret!
1. Lotion för håret, luktar fantastiskt och är otroligt len. 2. Värmeskydd för håret, otroligt bra men gör golvet glas halt. 3. Hårspray, bästa budget hårsprayet jag har haft faktiskt, håller verkligen fast och inte alls svårt att få ur när man duschar.

Stone Island

Kategori: New in

Losing my mind

Kategori: Mitt liv

 
Hejsan, vaknade precis fast jag somnade vid 12 igår, min kropp är helt slut har knappt ork till att röra mig. Men det är tur att min pojkvän kommer imorgon och tar hand om mig lite. Försöker hålla bloggen igång fast jag är sjuk, så sluta inte kika in!

Did you know?

Kategori: Mitt liv

Ligger med influensan och har inte så mycket att blogga om så tänkte köra 10 saker du kanske inte visste.
 
1. Jag är kristen.
2. Jag bär alltid ett kors, en pärla och en diamant runt halsen.
3. Jag älskar att flyga, älskar hur man släpper kontrollen och bara sitter där.
4. Jag hatar budger affärer som Gina, Kappahl osv. Kan dock handla på H&M ibland.
5. När jag är arg eller ledsen brukar jag prata med min katt Petter även kallad för Pidde.
6. Jag gillar inte tjejer överlag, därför jag mest umgås med killar.
7. Jag är en hemlighetsfull person, jag öppnar mig inte för någon om jag inte måste.
8. Jag har väldigt svårt för att slänga kläder,skor,väskor,jackor. De kan komma till nytta någon gång i livet.
9. Jag lever mitt liv efter citatet "It's better to look back on life and say: I can't belive I did that." Than to look back and say: I wish I did that."
10. Mina favoritaffärer är, Gant & Ralph Lauren Denim and Supply. Spirit store ibland.

2012 flashback

Kategori: Mitt liv

6 slumpmässiga bilder från 2012, vilket år det har varit, har redan sammanfattat lite av året men det känns som det året bara var i 2 månader, herregud vad fort det gick. Egentligen skulle jag tagit studenten detta året men går kvar tills nästa that sucks, men mitt egna val och jag vet att jag gjorde rätt. 
Så är ni beredda på 2013? Jag är hur pepp som helst, börjar med att åka till en London trip i Februari. Tänkte även blotta mina nyårslöften för er, några av de i alla fall.
But now, dress up and show 2013 that you will kick ass!

Viva la Daiva

Kategori: Fashion

Fick en av Viva la Diva's paletter i julklapp. Jag tycker om den, fast man måste ta mycket ögonskugga på penslen för att det ska fastna på ögonlocket men annars är den awesome, lätt att jobba med om man gör det rätt och lätt att få bort. Färgerna i paletten är också helt fantastiska, det är skimmriga färger men god damn helt underbara, allt från kallt till varmt, mörkt till ljust, somrigt till festligt osv.
Helt klart värt att ha i sin sminksamling.

Black and white

Kategori: Fashion

One pic of my makeup today.

Kategori: Fashion

Blev inte allt för nöjd med denna, men ibland har man bra dagar ibland dåliga. Jag använde mig i alla fall av det jag alltid använder. Fast denna gången är det bara MUA produkter bortsett från foundation och puder.

Blake Lively my biggest source of inspiration

Kategori: Fashion

Sunset makeup

Kategori: Fashion

Inspirerades av solnedgången idag, men fick inte riktigt någon bra bild på det hela men hoppas ni blir glada ändå!
Maxfactor foundation
Isadora Stop shine
MUA shading & ögonbryn
Viva la diva ögonskuggor.

Todays makeup

Kategori: Fashion

En enkel rosa makeup, använde mig av;
Maxfactor foundation
Isadora - Stop shine
Viva la diva ögonskugga
Clarins på läpparna.
Mua - shading & ögonbryn

Get crazy

Kategori: Mitt liv

Look for some inspiration... look everywhere!

Kategori: Fashion

Jag vet att alla ni söker inspiriaton, ellerhur? Det gör alla och mitt bästa  tips är att ni ska leta exakt överallt, på stan tex kolla skyltfönster, affischer, hos blomsterförsäljaren och kanske till och med vid en brunn, man måste kunna inspireras av allt och använda fantasin.
Annars då om man inte orkar gå ut, kanske sitter i en stuga och inte kan googla eller söka efter inspiration på internet? Helt klart tidningar, gör en inspirationspärm som ni kan bläddra i och sätta in nya saker, alla vet att trenderna ändras med det går som en cirkel så kolla i gamla och nya tidningar. Annars om ni vill piffa upp ert rum eller något liknade, så kör på en inspirations vägg, kanske precis vid er garderob eller speglen!
Hoppas ni fick något tips! 

Byebye 2012

Kategori: Mitt liv

Jag och mamma åkte och rockade Grekland och Albanien, detta året kommer vi troligen rocka Azorerna!
Blev hela 18 år och rockade till med en fest!
Såg Melissa Horns sista uppträdande i Sverige, det var helt underbart, älskar henne!
Gaddade mig för första gången, en ny väntar i vår!
Hittade killen i mitt liv.
 
Det har hänt massor detta året, ser fram emot nästa år. Det kommer vara så händelserikt. Börjar redan med att åka till London i Februari!
 
 
 

Gold night

Kategori: Mitt liv

M A K E U P S T O R E

Kategori: Fashion

Rusty and Ruby, 2 nya super snygga ögonskuggar i min lilla samling, man kan aldrig få för många alltså. Ruby kommer bli perfekt i sommar!

Isadora gjorde jobbet.

Kategori: Mitt liv

Denna snygga glittrande färgen fick mina naglar smaka på, passade perfekt till outfiten och allting, snyggt i vanliga fall med!

And a happy new year!

Kategori: Mitt liv

Jag välkommnade det nya året med mina närmsta och bästa hos Malin och Teddy, var hur kul som helst utom alla pauser med bråk. Men annars ett lyckat nyår, har massor med löften och känner på mig att det kommer bli toppen!