jackelines

Ska du me & flya?

Kategori: Mitt liv

Min start på dagen, har inte sagt att det är den bästa. Men har mycket att göra idag! Ska städa och tro mig det är verkligen som ett bombnedslag, sen ska jag vidare till Svedala för att fira farmor&farfar så jag kan föräta mig, längtar! Sen beger jag mig till Eslöv till chris och sen drar vi ut, bra lördag! Nu vet ni vart jag håller hus idag & inatt, have a nice day!

Tell me what you know about dreaming.

Kategori: Det handlar om mig.

 

got2b

Kategori: Tips från coachen

Ett litet tips från mig till håret.
- Under hundra lappen
- Luktar gott
- Hjälper till 100%
- Håller länge
- Nej jag ljuger inte!
Lite sammanfattning på denna underbara produkt, jag var tveksam först men sen hörde jag mycket gott om den och var bara tvungen att köpa den, god damn den funkar verkligen sjukt bra! Köpköpköp!
 

Let me in

Kategori: Det handlar om mig.

 

Bloglovin

Kategori: Mitt liv

Hej hopp soltrålar, checkade precis hur min design såg ut på bloglovin... Herregud det är ju inte okej och jag har inte så stor hjärna så jag vet hur jag ska fixa det hela... Men om ni vill se min nya design får ni helt enkelt gå in på min blogg och inte via bloglovin. Puss

My tattoo

Kategori: Det handlar om mig.

Tatuerade mig för ett ganska bra tag sen om ni kommer ihåg? Minns inte riktigt vilket datum, men i början av september i alla fall. Nu har den läkt och är super fin, smörjer dock in den fortfarande. Färgen ser lite ojämn ut speciellt vid stjärnan, men tro mig, det är mitt egna fel.. Kände att jag var tvungen att vara lite mer ''solbränd'' på festen så smörjde in mig med brun utan sol och gud vad fult det är där nere, speciellt nu när det håller på att åka av. Tur det har blivit höst nu så jag slipper gå med kortbyxor!

MUA MAKEUP

Kategori: New in

Jag och några tjejer beställde lite mega billigt smink för någon vecka sen. Har bara glömt att visa er det. Detta tillsammans blev ca 85 kronor, snacka om vilket kap!

I'm a girl who usually laughs at her mistakes. So excuse me if I laugh in your face.

Kategori: Det handlar om mig.

Dykt ner i läxorna.

Kategori: Mitt liv

 
Hej alla glada, har precis gjort klart 4 stycken läxor och ska börja med min 5! Vill få klart allt idag, hade varit super skönt!
Imorgon är det DERBY, usch fy satan vad jag är taggad och på torsdag kommer götet ner på besök, bra fotbolls vecka!
Har egentligen inget att berätta ville bara titta in efter jag fixat min design som inte är riktigt klar än.. Men det är för komplicerat för mig.

nfjenfeiothtrfniogfnoe

Kategori: Mitt liv

Fick till min design, sen sparade jag men ingenting sparades? Men det står att det gjorde det, blogg.se har blivit så kasst så jag vet inte vad jag ska ta mig till.

Ursäkta röran, designen blev för komplicerad så bilderna blev halva..

Kategori: Mitt liv

.

New in from Lexington

Kategori: New in

18 års fest.

Kategori: Det bästa som finns.

Ett litet klipp bilder från festen igår!
Som vanligt började allt bra, men att folk inte kan dricka med måtta eller ens med en nådig mängd är ju vanligt, så klockan 11 var golvet fullt med spyor och det fortsatte hela kvällen! Och lite andra saker med.
Men är mest glad att jag fick fira med mina närmsta underbaringar!

Dom viskar om natten, dom vet vad som har hänt

Kategori: Det handlar om mig.

 

Some details

Kategori: Inredning osv

Catch me

Kategori: Det handlar om mig.

 

Blonde girl gets blonder

Kategori: Mitt liv

Tänkte lägga in lite mer blond ton i mitt hår, blir ju så råttfärgat nu när det blir höst, annars har jag vit utväxt osv (haha). Är väldigt blond i mig själv, men lite fusk måste man göra ibland!

If you start to miss me, remember, I didn't walk away, you let me go.

Kategori: Det handlar om mig.

 

Tjejmys bildbomb.

Kategori: Det bästa som finns.


Så ett gäng härliga tjejer från klassen drog upp till Kattarp för att småfira våran underbara Linnea! Vi lagade mat, eller dom andra, eftersom mina och Michaelas hjärnor inte har utvecklas så mycket till att laga mat så fick vi stå för dukningen! Och vi hade hur kul som helst och åt massor med gott, lite för mycket kanske! Skorna på ena bilden var presenten från oss till Linnea!

You don't know me? You just heard my name bitch.

Kategori: Det handlar om mig.

Ni har nog redan tröttnat på mina bilder men det är det enda jag finner inspiration till, olika känslor på bilder. Snart kommer det, snart så!

Pappas dag.

Kategori: Det bästa som finns.


Så igår mös vi till det lite här hemma, pappa fyllde år så det var värt att äta lite onyttigt!
 
Och idag då? Skola? Jo man tackar den rullar på som bara den! Så ska snart dyka ner i läxor osv... Har inget intressant att berätta så tittar in med lite olika bilder och texter haha. Imorgon kommer jag befinna mig i Kattarp vid Helsingborg hehe!
 
 
 

But I'm hoping at the gates, they'll tell me that you're mine

Kategori: Det handlar om mig.

Born to die

Kategori: Det handlar om mig.

 

Yves Saint Laurent

Kategori: New in


Fick detta lilla kitet från en bekant till pappa, plus lite andra saker, precis vad jag behövde!
 

Frukt frulle.

Kategori: Mitt liv

Vaknade sjuk idag, kändes som om någon hade hoppat på mitt huvud och näsan rinner som värsta vattenfallet, så ligger i sängen och kollar på Djävulen bär Prada och myser.

Skånska släkten.

Kategori: Mitt liv


Så hallå ja, vilken helg! I fredags stack jag på bio med min söta vän, sen i lördags stack vi på partyyy och i söndags tömde jag hela min mage, bokstavligt talat. Ganska obehagligt. Sen lite senare på söndaden fick jag besök av farmor & farfar för att fira mig lite (min andra släkt bor i norrland & Kanada). Så det blev god tårta, sen grillade vi på kvällen, underbart!
 

An ex is like jail, if you keep going back, there must still be something you haven’t learned.

Kategori: Det handlar om mig.

Some details

Kategori: Inredning osv




Lördags sysslor

Kategori: Inredning osv


Kände varken för att dra på fest eller dra ut ikväll, så har pysslat om mitt rum. Ska ju göra om min garderob, mina kläder får inte plats haha varken skor eller kläder, jackor eller något alls. Så fixade lite med mina skor, hade som nederst inne i min garderob men tröttnar så lätt på hur saker ser ut, hade velat göra om mitt rum hela tiden. Men fick plats med några av skorna i min hylla iallafall, har fått trycka ner filmer i gamla skokartonger och alla hud/hår vårds produkter har jag nu mera inne i min garerob, får försöka fixa det där..

 

New in from Gant

Kategori: New in



Beckham for sale

Kategori: For sale

Säljer min parfym för 150 svenska rikstaler + frakt. Fick den i present för ett tag sen och luktade bara på den med ca 2 sprut, inte min stil av parfym eller något. Är du intresserad så maila mig på [email protected]!