jackelines

I don't get jealous because I'm mad, I get jealous because I care

Kategori: Mitt liv

Ska man skratta eller gråta? Sen kom jag på att jag inte kan gråta, jag hatar dig och jag älskar dig eller gör jag? Du är allt jag någonsin kunnat drömma om, eller är du? Ja de är du. Varför så svår? Varför så svinig? Just de.
Aja haft prov vem bryr sig? Inte ens så att jag bryr mig, prov imorgon vem frågar ingen jag skriver ändå. Aja är inte på humör tankarna har krig med varandra i mitt huvud jobbigt. Godnatt

New eyebrows

Kategori: Mitt liv


Före brödrar! BRA BILD not hihi orkar inte fixa någon annan hihih hade typ ingen form tråkiga, men nu har kimmie katjakaj fixat dom fint och sånt ahr gått med helt galna ögonbryn i två veckor för dom ska växa rätt, ser ut som en bitch nu har inte vant mig än *trummvirvell*

BADUMPDUMPDAAAAAAAAAM blev en dålig bild palla sitta och ega sig idag nej tack, är skit trött och allt vill SHOPPA!!!!!! Aja hejdåå brödrar!

Bra frågor, kanske bra svar?

Kategori: Mitt liv

Var tror du att du är/gör om 1 år?
Jag går i skolan har förhoppningsvis ett litet jobb i kanten också.

Vad ångrar du, om något, i livet?
Jag ångrar faktiskt ingenting fast jag kanske borde göra de. Men alla gör misstag och jag har lärt mig av dom! 

Hur kommer du gå klädd i vinter?
Kommer se ut som en liten eskimå tror jag faktiskt eller kanske en björn! 

Vilka 3 saker är du beroende av?
Ögonfransar, facebook och musik. Inte de roligaste men vad ska man göra.

Har du någon dold talang?
Jag kan faktiskt vara en bra skådespelerska! Haha! 

Vad gjorde du förra helgen? Och vad skall du göra nästa helg?
Jag åkte tåg mycket buss hamnade på en lokalfest drack blev full och softade hemma hos en kompis! Denna helgen ska jag dricka bli full igen ''partypinglan''

Vad har du på dig just nu?
En t-shirt och ett par strumpot 

Bästa skönhetsknep?
Tvätta alltid av sminket hur full du än är sov med en lagom fet nattkräm!

Vilka är dina dagens planer?
Eftersom de är kväll så blir de ''kvällens planer'' Och de är att skriva klart min novell!

Vad äter du helst inte?
Gris 

Nämn 3 bloggar du besöker dagligen?
Tyra Sjöstedt, imfancy och Elin Klings

Har du haft ett förhållande som varat i över ett år?
Nej men jag är ung, jag stressar inte.

Bästa staden/landet du besökt 
Har bara varit i danmark, annars är den bästa staden hm Malmö helt klart, annars älskar jag städerna uppe i norrland underbart folk! 

Vilken kändis får du höra att du liknar?
Renée Zellweger har jag fått höra..Vet inte om de är positivt eller negativt tycker inte alls jag är lik henne.



Tror du på gud?
Nej faktiskt inte, vet inte vad jag tror på, mig själv kanske? 

Vad är din största rädsla?
Clowner, spindlar, döden, mörker, stress.

Nämn en sak du aldrig provat på:
Har aldrig tatuerat mig, undra om de gör ont, är sugen på att göra en liten text!

Vilka är dina favorit namn?
Pojke; Kevin, Isak  Flicka; Medina, Madeleine tror jag faktiskt orkar inte sitta och skriva alla orkar inte tänka heller.

 Hur/Var vill du bo i framtiden?
Om jag bor kvar i Sverige så hade jag velat bo i Västra Hamnen i Malmö, Annars hade jag velat bo i en storstad i något härligt land vet faktiskt inte vart, kanske i London?

Hittade frågorna på en annan blogg här på blogg.se!

MEN GE MIG

Kategori: Mitt liv

Oh herregud OH HERREGUD ge mig dom här alltså hade användt dom tills jag mina knän hade ramlat av!

bild från google

Upp och ner,

Kategori: Mitt liv

Jag vet inte vad jag känner, jag saknar dig, jag hatar dig, jag vill ha dig, vill att du ska vara min, vill aldrig mer se dig.

I want to cuddle with you.

Kategori: Mitt liv

Hellllllllllluuuuuuuuuuu tycker lite synd om mig själv nu faktiskt, de värker i käften och min tandläkare är sjukskriven buhu och jag vill ha någon att mysa med, malmö spelar ju inte bra idag precis.. dom är ändå en man mer, usch blir arg av att se dom spela sååååååhärrrrrrr aja, nu ska jag duscha packa väskan! Vi ska ha halloween tema imorgon i skolan, ja vi är mogna vadådå? hejdå


Väntar på snön med, vet inte varför jag tog denna bilden, hade ingen annan.

Upp.

Kategori: Mitt liv

Ligger och kollar på Upp sån söt tjockis, har legat i sängen hela dagen pga av att jag är bara typ 32-33 grader varm brukar normalt ha 36-37 så har försökt värma upp mig, har inte mått bra dom senaste månaderna alls, fast vad ska man göra, jag har ett toppen liv egentligen bara lite fel och lite psykstörda personer som försöker förstöra, grattis dom lyckas till en del. Ångest att jag inte kan åka till örebro på söndag faktiskt, men vad gör man? Vill ha en mysig pojkvän synd jag är kär i ett svin. Efter ett år borde jag ha lärt mig fast nej, aja nu ska jag försöka bli varm igen och spela vidare (Zombielife) hejdååå!

Hej kompis.

Kategori: Mitt liv

Just saying.

Kategori: Mitt liv

Från botten till toppen.

Kategori: Mitt liv

Tog mig upp på min träningscykel och cyklade intensivt i ca 30 min! De va en lek med döden att jag tränade, bokstavligt talat, iallfall jag överlevde jag mår toppen! Från att ha varit så sur till att bli så glad jag lyste upp efter de! Kom precis på att jag har haft inpackningen i mitt hår i snart 2 timmar haha glömde bort den helt och hållet så får väl kila in i duschen och tvätta av den, tagit hand lite om mig själv idag kändes att de behövdes! Föresten måste jag tala om att jag är så jävla glad att jag har träffat Kim! Hon är världens bästa älskar min lilla kompis otroligt mycket hihi!

Hej fuling läget!
Råkade ta sönder mitt MFF halsband grät en skvett får skaffa nytt!

...

Kategori: Mitt liv

Åh är så jävla arg så jag vet inte vad jag ska ta vägen! Fan vad trött jag blir på vissa människor ååååååååååååh vill bara sticka till gymmet och träna men neej de kan man ju inte! Hade velat så i malmö klacken och bara tagit ut all adrenalin fyfan vad arg jag är. Blir så jävla irriterad och allting, folk som bara sitter och klagar och trycker ner folk? Mår ni bättre av de? Tror ni att ni blir snyggare av de? Tror ni att folk kommer gilla er bättre? FEL för i hela helvetet! ÅH skiter i vilket nu ska jag ta en cykeltur på en halv timme, får se om jag dör eller inte HADE!

Someone like you with someone like me.

Kategori: Mitt liv

Hellluuuuuuuuu haft en supermysig helg med Kim hihi hon är världsbäst! Ifall ni ville veta. Orkar inte lägga in bilder nu så ja hihi, men iallafall nu sitter jag och chillar kollar Gossip Girl och kollar på lägenheter vill typ flytta nu! Och de vill mamma med att jag gör för hon märker att jag inte trivs i denna jävla hålan och att jag verkligen vill härifrån! Match imorgon jodå jag tror jag kommer vara på plats! Vi funderar även på att dra oss upp till Örebro kaos haha, aja hade!

De där med sömn.

Kategori: Mitt liv

Har fått feta sömnproblem har nästan fått problem med allt. Jag hoppas du är glad du har förstört mitt liv grattis.

Taggar julafton

Kategori: Mitt liv

Ifall jag hade varit 135 cm lång.

Kategori: Det bästa som finns.

Hittade min tumme i röven men har dragit ut den nu, tänkte berätta om helgen lite smått skiter väl fullständigt om ni inte bryr er då finns kryssknappen längst upp till höger, för er som har mac längst upp till vänster. Aja i fredags vart de då inspark! De va väl helt okej har inte så mycket att säga.. I lördags vart vi hemma hos Kim och mös lika så söndagen eftersom vi vart lediga igår underbart, har knappt några bilder men who cares, inte jultomten iallafall. Har ändå tänkt hur jävla elakt de är att lura små skitungar att tomten och haren finns, sjukt.

Ja orkar fan inte vända på bilderna ni får vända på huvudet eller datorn väl själv.

Den sinnes sjukt goda maten kims mamma lagade hade kunnat bada i den typ.


Kossan leker het.

Kims sjuka kaka, tycker hon ska börja baka och mata mig.. nej men hon gör skit goda kakor och helt mysiga man känner kärleken i kakan som hon har bakat med sitt utvecklingsstörda lillfinger!
Aja nu orkar jag inte mer, kommer säkert kasta in något inlägg sen någon dag kanske ikväll ha de gött.

I heard you're a player, so let's play!

Kategori: Mitt liv

Let's sweet talk
Let's play fight
Let's talk 24/7
Let's tell each other good morning and good night every day.
Let's take walks together
Let's give each other nicknames
Let's hang out with each others friends
Let's go on dates
Let's talk on the phone all night long
Let's hold each other.
Let's kiss and hug.
And whoever falls in love first, loses!

How to hate.

Kategori: Mitt liv

Går i ide. Kommer kanske krypa fram om några dagar, måste smälta de, har aldrig varit såhär rädd i mitt liv, vill inte sova ensam, vill få svar på alla mina frågor, vill ha någon att luta mig mot, detta är bara sjukt.

Just say it.

Kategori: Mitt liv

So you have enemies?
Good that means you stood up for something


Heeeeeeeeeellllluu sitter i skolan med mimmsan från bonnehålan! har suttit här sen kvart i 9 börjar 10, att bo ute på landet suger. Aja tråkig skoldag iallafall hade det nice igår med fina tösor men fick inga bollllaaar aja haodihaodi!

Bara för att han gör min dag! Så äckligt snygg!

Jag vill inte klandra dig, jag saknar bara de gamla dig.

Kategori: Mitt liv

Bra helg, eller ja en superhelg! Fast nä, måste ta bort hans nummer när jag dricker de slutar ju aldrig bra. Orkar inte, sitter med två brudar nu försöker skicka hem dom så jag kan mysa ner mig men de går ju inte, man är ju populär AHAHA noooooooooooot skola imorgon taaaaggga not slutar halv 4 orkar inteeeeeeeeeeeeeee men ändå nu ska jag slå ner mig i sängen så jag sover gott, eller när jag har lyckats skicka hem dom, har inte orkat lägga in bilder frånhelgen kommer kanske sen eller inte MUHAHAHA hejdå
PS ska jag skryta om att vi åkte limmo och sånt nu eller? de är väl meningen att göra sånt när man har blogg? fast ne! Men hat till skånetrafiken! Kom fram efter 3 timmar till lunnarp de skulle inte ens ta en timme!? fick åka buss till svedala från svågertorp sen buss till skurup efter att ha väntat i svedala i en evighet, sen fick pappa hämta oss i skurup och köra oss till lunnarp! Aja kul att läsa get a life istället hihihi fniss hejdå