jackelines

Vi vet båda två att de är såhär man mår när man hemligheter har.

Kategori: Det handlar om mig.

Jag kan inte ge dig hela världen men de kan inte hon heller.

Kategori: Det handlar om mig.

För ditt hårs bästa.

Kategori: Tips från coachen


Du måste ha detta om ditt hår inte vill bli bra, detta är de bästa jag har testat! Finns att köpa på apoteket och kostar runt 100-200 riksdaler!

It's summer baby!

Kategori: Inspiration


Slängde ihop de snabbt för har fått tillsägelse om att jag måste blogga mer.

Hard work work

Kategori: Mitt liv


Min outfit i veckan, oh mina jeffrey im in love!

Gissa vad? Jag har nästan jobb hehe... Dom sa att dom var intresserade så ska träffa dom nästa vecka, yeey är så jävla glad! Sen ska jag på möte den 23 men inget jag tänker prata om, eller jo om de går bra kommer ni få veta om inte lär de bli en hemlighet.

Men i alla fall, happy 420!

Nej men idag har jag bara pluggat, tränat och tjockat mig usch så skönt! Hoppas ni festar järnet ikväll!

Räddaren i nöden, mitt nya/gamla linne!

Kategori: Buddies

Åh älskar färgen och de sitter så jävla snyggt helt sjukt hur den formar kroppen bra wiie är superglad att jag hittade det!

De är nu eller aldrig.

Kategori: Mitt liv

Uscha allt är upp och ner i mitt huvud nu, lugnar min ångest med Melissa Horns sköna låtar som ändå alltid spelar i mina öron. Men de är mycket på gång just nu, hyffsat med plugg men ingen press, vill ha press annars kan jag inte jobba *skräll* Skrev nästan klart talet tills måndag idag det var skönt (jobbar bäst när jag åker buss/bil/tåg) Helt sjukt faktiskt, så på bussen skrev jag en sida på ca 15 min känner mig duktig. Men ska försöka göra klart alla läxor inom kort tid sen åker jag upp till stockholm ju! Så har stora krav på mig själv.
I alla fall tänkte slänga upp ett as snyggt linne, eller ja de sitter som en smäck och färgen är finare än någonsin mumsigt!

in my head

Kategori: Mitt liv


Vita ögon osv.

Gud vad glad jag blir av kommentarer, ni är verkligen underbara!

Tänkte förflytta mig till Stockholm snart några dagar, får se hur de blir med det. Hade varit så jävla skönt! Men vill inte missa Malmös matcher guud problem.

Love the life because the life loves you.

Kategori: Mitt liv






Lite bilder från den senaste tiden, har inte tid att uppdatera eftersom jag lägger mer fokus på skolan just nu. Kommer slänga upp lite såna här bilder ovh uppdateringar ibland. Men som vanligt befinner jag mig på Swedbank stadion och andra stadions om inte bänkad framför tvn när barca eller arsenal spelar.

Fotboll, stockholmare, vår & kärlek.

Kategori: Mitt liv


Alla vet hur skorna ser ut, de går inte att missa men tänkte att ni kanske ville ha min instagram bild ändå.

Ja de är min helg i ord. 3p tog malmö hem och den kvällen kunde inte sluta bättre! Sen har jag myst resten av helgen med min meatball som jag skildes åt med idag.

Aja skola imorgon, inte sugen alls, men ska inviga mina Jeffrey tror jag... Snygga så jag dör och dom vart as sköna att gå i. Det är absolut inte de sista paret jag kommer köpa!

Välkomna till familjen.

Kategori: New in

Återkommer om några dagar.

Kategori: Buddies

Stockholmare

Kategori: Buddies

Nu slår vi oss ner i soffan och myser, har ätit otroligt god mat, druckit gott och snackar mycket skit!

Påskmiddag 2

Kategori: Mitt liv


Smygtitt på min outfit! Nej skoja bara men orkar inte ta med hela kroppen eftersom att jag inte är färdig fixad så ni får se det sen! Kör på en enkel idag igen med röda naglar, trots allt påsk!

Ska pysa iväg på min andra påskmiddag hos ett par polare. Mysigt och gott, ååh har inte ätit riktig mat på jätte länge så de ska bli sjukt smarrigt! Ha en fin söndag!

Hi Jeffrey!

Kategori: Give me


Satte ihop ett Jeffrey Campbell collage av dom skorna jag ska ha i min skohylla detta året, ja detta året. Jag är kär, speciellt i Lita skorna oh herregud. Dom som kommer in denna/nästa månad trummvirvell.... Dom orginella, dom svarta Lita skorna (längst upp till höger) Åh de känns skönt, pengarna ska bara trilla in på kontot underbart.

Ska även söka jobb, har ni någta tips får ni gärna skriva de. Eller om ni själva vet någon som behöver hjälp, ni kan kommentera annars kontaktar ni mig lättast på [email protected] Och de ska vara i skåne såklart! :)

Vad har du gjort på ditt lov Jackeline? Nä men du vet, kollat in i väggen.

Kategori: Mitt liv



Jag hatar att bo här, hatar de verkligen alltså de finns inget som gör mig er arg än att jag bor här. Umgås med en ifrån byn EN och inte fan kan man ta sig härifrån heller, åh blir så jävla irriterad att ta sig in till stan tar nästan 2 timmar ibland och de går kanske 5 bussar om dagen och inga på helgen. Förstår ni hur jag känner mig? Kommer ingenstans inte någon jävla stans. Så ikväll ska jag kolla in i väggen, kolla vidare på barcas match, eller? Kastade ut min tv så den planen gick åt helvete. Men skriva klart min fördjupning om Islam kanske jag ska göra så jag kan rocka denna veckan.

Fredag spelar Malmö och på söndag kanske jag besöker stockholm, tror inte de men får se.

Påsk outfit

Kategori: Mitt liv


Kör de enkelt denna trista dag, men piffat upp de med ett gult nagellack, använder aldrig de annars men kände att de blev bra idag!

Skulle egentligen varit uppe i Göteborg nu då malmö spelar men de har hänt en del saker och jag har blivit något otroligt sjuk. Så jag åker till farmor och blir ompysslad istället. Ha en fin påsk!

And the darkness inside you can make you feel so small

Kategori: Mitt liv

Det skrämmer mig att jag har fått dig på mina tankar.

Kategori: Mitt liv



Du dansar runt där som om ingenting och jag vill inte va hon, som kommer tillbaka, jag vill inte vara hon som ska vara din. Vi är inte gjorda för varandra och jag vet att jag inte kan få dig och de lockar mina känslor, de lockar mina tankar till att börja tänka på dig. Du har hjälpt mig på traven till att komma över honom, allt vi har pratat om allt du har sagt för att jag ska må bättre, för att jag inte ska bry mig om honom, inte ta åt mig av hans ord. Vi kanske har kommit för nära igen, att vi älskade här om dagen va kanske för mycket, de kanske får mig att fastna hos dig igen. Herregud mina tankar snurrar i 190 km/h jag kan inte tänka klart allt jag vet är att vi ska gå skilda vägar igen.

kaos här

Kategori: Mitt liv

Okej skit i headern osv orkar inte fixa sen så den får se ut sådär några dagar om jag inte fixar den imorgon.

Påsk i Villa Vera.

Kategori: Mitt liv


Solen är här så värmen kom du med.

Kategori: Träning&Hälsa


Mina smoohties idag mums mums!

Hej underbaringar! Har absolut ingenting att berätta har bara tränat idag i de underbara vädret, bor ju i en håla och kommer ingenstans, hatar att ha lov ibland bara för att här är något så sjukt tråkigt. Kvällen bjuder inte på något alls heller så att städa rummet och rensa undan lite grejer står på schemat. Hoppas ni har en underbar skärtorsdag!

The holiday.

Kategori: Mitt liv

Okej min header talar vi inte om, klarade bara inte av min andra, fixar de imorgon och ska göra min blogg så mysig och hemtrevlig som möjlig bara för er!

Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på the holiday, typ en av världens bästa filmer! Bara för jag känner mig sådär allmänt ensam. Ha en fin lill lördag och sup inte ihjäl er!

Vad jag äter på en dag. 17 maj.

Kategori: Träning&Hälsa

Tänkte dela med av de jag äter på en dag intressant va? Tränar ju varje dag, eller jag försöker hinna med det, alltid någon form av träning i alla fall. Har ingen dag jag kan ''unna'' mig på, varför ska man ha en sån?


Till frukost äter jag alltid gröt med frukt eller bär i, jag kör axa's en minuts gröt åh finns inget godare! Om jag inte hinner/försovit mig, tar jag kellogs flingor!


Om jag är hemma så kör jag stekta ägg, nötrulle eller rostbiff och tomat eller paprika. Om jag är i skolan kör jag kyckling eller grekisksallad!


Efter jag har varit ute och gått eller löpt, eller varit på gymmet kör jag en smootie, alltid olika, tar de vi har hemma men de blir alltid lika gott!
 

Middagar blir alltid olika, men försöker plocka bort så mycket kolhydrater som möjligt, klart att jag äter de då och då eftersom jag fortfarande utvecklas och måste ha de för att kroppen ska fungera!


Sidan om mig lever denna, har alltid i lager. Det finns inget bättre och jag måste ha det annars blir jag deprimerad, bokstavligt talat. Jag klarar mig inte utan.

NOVITA SHOES

Kategori: New in


Mina nya älsklingar som har fått bli medlemma i min skohörna! Älskar dom, stilrena och helt underbara!

2 April

Kategori: Malmö FF

 

Och hejsan allihopa! Tänkte köra bloggning som vanligt orkar inte förklara varför jag inte har bloggat så let's go!

2 April vilket innebar att de var Malmös premiär match! Herregud som jag hade väntat, de var obeskrivligt att ställa sig på stadion igen, vilken skön känsla! 0-0 blev matchen, en drömmatch vill säga! Guldet går hem till Malmö i år!
Träffade massa underbart folk också! Stack till Sorgenfri och sov där och tjockade mig med nic!
Har inga bilder och orkar inte leta upp, hoppas de är ok!

 

Vi går isär.

Kategori: Mitt liv

Har tagit en lång bloggpaus, är tillbaka imorgon och ni ska få veta en massa spännande saker!