jackelines

Back to 50s

Kategori: Fashion

Ett bra drag från min inspirations mapp!

Kategori: Fashion

Stones

Kategori: Mitt liv

Hade ingenting att göra, så tog mig friheten att göra en liten "ljusstad". Den blev otroligt mysig! 
Allt man behöver är, stenar, en stor skål & ljus!

Stylist-SM

Kategori: Fashion

Här är vårat bidrag till stylist-sm. Tyvärr kom vi inte vidare, förstår inte hur eftersom detta var perfekt. Men life goes on. 
Håller på och jobbar med andra roliga saker med några tjejer som vi inom snar framtid kommer läcka ut!

En blick tillbaka till år 1960.

Kategori: Fashion

Inte så noga och inte så bra, klockan är snart 23:00 och jag sitter och skriver om 60-70 & 80-talet som ska vara inne imorgon, dels ska det var outfits som man plocket ihop själv och både make och hår. Orkade helt enkelt inte dra några rakla linjer är mest trött och sur. 

Clean shower fresh

Kategori: Tips från coachen

En favorit som bryter sig mot alla mina sockersöta parfymer. Den här passar helt klart till allting, vissa parfymer kan bli för söta och efter ett tag börjar det bli för mycket. Men denna sitter på bra hela dagen och har en mild och en mycket fräsh doft. Rekomenderar den om du är makeup stylist då du inte ska ha alldeles för mycket parfym på dig. Eller om du helt enkelt ska på en arbetsintervju!

Ica maxi

Kategori: Fashion

Gick på Ica Maxi och trillade förbi ett ur häftigt nagellack i 10 kronor lådan. La på 3 lager och det torkade hur snabbt som helst, om det sitter mer än 2 dagar får den en guldstjärna!

Instagram

Kategori: Mitt liv

Som de flesta andra hänger jag på instagram när jag inte har tid eller ork för bloggen, så om ni vill får ni gärna kika in och följa med såklart!