jackelines

Hemmakväll.

Kategori: Mitt liv



Hej hopp alla mysungar. Blev bjuden till 11 fester denna kväll, helt sjukt nytt rekord typ! Men orkar vekrligen inte festa, blev även erbjuden att följa med ut men har ingen lust. Sparar mig tills min fest istället. Så vad har jag gjort ikväll då, absolut ingenting, min bror har tagit mitt FIFA och försvunnit så fick kolla film med mamma och pappa skönt det med vi kollade på Kvarteret Skatan åker till Laholm eller vad den heter, skit bra fyfan vad jag garvade! Men nu ska jag nog krypa ner i sängen vi hörs snart!
 

Kass plats kassa bilder, jag är en påse

Kategori: Tyget på min kropp


Linne - H&M/ Skor - Jeffrey Campbell/ Byxor - Gina Tricot/ Väst - Gina Tricot/ Cardigan - H&M/ Väska - Melba.se.
Dålig plats osv, men seriöst. Här finns ingen bra plats att ta outfit bilder på, bor i det sämsta kvarteret och tänker inte vandra runt i halva byn, så hoppas det duger. Kanske får be min bror aggera fotograf någon dag så det blir kanske i stan eller något, huvudsaken är att ni ser vad jag har på mig. Ciao
 

Details of today.

Kategori: Tyget på min kropp




Lunch

Kategori: Mitt liv


Mer behövs inte, inte för min del iallafall.
 
Så i skolan hade vi föreläsning och den som föreläste var Birgitta som skapade Färg, det var skit spännande och jag lärde mig så mycket, saker som man inte har tänkt på. Efter det slutade vi, så har inte hänt så mycket idag, kommer inte hända mer heller så vi höres!
 

Empty Jack Daniel's

Kategori: Mitt liv



Dom dansar sin dans hela natten under vatten.

Kategori: Det bästa som finns.




Firade mig idag med familjen, eller firade och firade är så sjukt trött så orkar inte göra något och har verkligen ingen lust att gå ut och festa. Så vi åt kräftor och mös istället och vad jag har längtat efter kräftor dom första i år faktiskt!


I skolan blev jag hjärtligt välkomnad av mina små kompisar med tårta och tända ljus och sånt fint, åh så glad man blir och all uppmärksamhet folk ger en, helt galet vill alltid fylla år!

Ray Ban

Kategori: New in

Har införskaffat ett par Ray Ban, eller gjorde det i juli men ändå. Köpte även ett par till min bror snäll som man är och vad gör han? Jo han tappar dom...

My make up kit.

Kategori: Mitt liv




3 timmar.

Kategori: Mitt liv


Kan ni fatta det? Om 3 timmar fyller jag 18 år helt sjukt kan inte riktigt förstå att allt har gått så snabbt, att min bror har tagit studenten och jag gör det om två år! (tog ett sabbats år).
Vet inte riktigt hur jag ska fira om jag ska ut eller inte.. vi hörs mer om hur jag har haft det och hur jag ska fira det imorgon! Ville bara kika in och uppdatera er så ni inte glömmer mig.

Dyker ner i trenderna

Kategori: Inspiration

Stora inspirations källan Angelica Blick! (bild från angelicablick.se)
Så att nu är skolan i full gång och vi håller på med ett ganska stort projekt arbete, super kul, bara lite svårt att få nykomlingarna att prata ut. Men vi ska hitta höstens trender så håller på att sätta ihop en moodboard för morgondagens jobb! Berättar mer senare, tänkte bara dyka in här så ni vet vad jag gör om dagarna.

I'm over and under you.

Kategori: Det handlar om mig.

 

Confidence is not for sale

Kategori: Inspiration

                     Vila har gjort en ny kollektion som heter ''Confidence is not for sale'' där det vill sprida budskapet om att ha självförtroende och vara sann mot sig själv. Riktigt coolt tycker jag och  väldigt inspererande. Tycker absolut vi tjejer borde uppskatta oss själv mer. Till detta har dom gjort en riktigt cool video som ni kan se här.

Dyker ner i all personlighet och drar fram det bästa.

Kategori: Mitt liv

                       Sitter och skriver amssa personliga brev, eftersom jag snart blir 18 och vill ha jobb så jag kan göra lite vad jag vill. Men det är svårt, jag har aldrig jobbat innan, bara praoat. Sitter och funderar vad jag ska skriva, eftersom jag tänkte söka så många jobb som möjligt och dom är olika kan man ju säga med...

Actic the place to be.

Kategori: Mitt liv

 Hejsan solstrålar, har börjat gömma mig på gymmet nu. Har heller ingen inspiration till att blogga alls och läsarstatistiken bara sjunker så mitt intresse blir bara mindre och mindre. Kanske kommer upp något snart, nu händer det ju äntligen något i Skåne.

Perfekt efter ett hårt pass på gymmet

Kategori:

Teater i Marsvinsholm

Kategori: Mitt liv

Maaa makeup!

Kategori: Det handlar om mig.

Enkel liten vinge som lyfter hela ögat, lätt och snyggt!

Som den nissen jag är.

Kategori: Mitt liv

 Ber fortfarande om ursäkt för min dåliga kamera och mitt lila/lilla rum hehe ni får förlåta mig tills jag har fixat det!
Nu i vinrött som blir höstens hetaste färg ger jag mig iväg på teater med familjen & en mysig picknik på det!

5 September.

Kategori: Det handlar om mig.

Bokat och klart att jag lägger mig under nålen igen den 5 september, åh underbart längtar nästan mer till det än till min födelsedag. Tänker dock int avslöja vad det blir. Inget kul då, men dom flesta som känner mig kan nog lista ut det...

Insperations källa; Miroslava Duma

Kategori: Inspiration

Hade kunnat döda för att få tillbaka oss.

Kategori: Det handlar om mig.

Det är jobbigt att sakna en fd bästavän som man gjorde allt med, som man delade allt med osv. Ni förstår mig jag vet det. Jag är så jävla arg och besviken varför ska jag sitta och sakna? Det är inte jag som ska göra det. Förstår inte hur jag kan sakna någon som ursäkta mina ord, var en falsk jävla bitch. Men bortsett från att alla vet mina hemligheter osv, saknar jag henne som en av mina närmsta vänner, den enda som riktigt förstod mig.

För att fylla tomrummet som inte vill fyllas av nya kompisar, av kärlek har jag bestämt mig att hålla mitt nyårlöfte och börja spela fotboll igen, då släpper mina tankar. (inte för det hade med detta att göra men jag tror ni förstår mina vänner)

Som en grekisk gudinna.

Kategori: Tyget på min kropp

Jag ber om ursäkt för så kassa outfits bilder, men det får bli så ett tag fram över... I mitt lilla rum med min dåliga kamera, ska fixa det där!
(hoppas ni gillar det ändå)

I'm just a daydreamer.

Kategori: Det handlar om mig.

I wanna be a dj and a football player who has a own fashion magazine. Remember that.

Vinrött.

Kategori: Tyget på min kropp

Lite dåliga bilder på mina vinröda byxor, men min kamera hade 5% batteri kvar så det vart snabba puckar som gällde, hann inte ens ta på mig en bh, whoopsi
Som ni vet har min kamera gått sönder också, där av kvallen suger.

H&M levererar

Kategori: New in

Så att denna jackan tog mitt hjärta med storm så jag klickade hem den lika snabbt som jag såg den. Hoppas den sitter snyggt och allting, är petig med sånt! Men jag har kärat ner mig i vinrött, perfekt till hösten! 
Tänkte visa upp mina vinröda byxor som jag har skaffat mig med.!

Sepia i blandande känslor.

Kategori: Mitt liv

 

Borta med vinden

Kategori: Mitt liv

HALLÅ!? vars är alla, min statistik har sjunkit och kommentarer är inget att tala om, dom finns inte längre. Har jag blivit så tråkig eller har ni flytt från Sveriges oväder? Sakanar er mina godbitar, se till och kom tillbaka!

Bokstavligt talat.

Kategori: Mitt liv

 
Ni har väl inte glömt min videofyme? Hoppas jag inte för där uppladdas fortfarande, finns även gamla favorit klipp. Klicka här för att komma till mina videofyme.

Grekisk mat snapshots.

Kategori: Resor

Sjukt god mat, godis, efterätter och allting. 
Vi hittade bästa resturangen, åh det var sån kärleksenergi och maten var gjorde med kärlek, det var underbart att äta där!

Vi älskar på din gata, vi hatar på min.

Kategori: Malmö FF

Hallå mina godingar.
Fyfasiken vad jag är sur idag, matchen gick ju åt helvete. Jävla domare sämsta skitet jag har varit med om. Riktig skandal. Blickar framåt mot ellos matchen. Mot guldet!

Inte se, Inte höra, Inte tala.

Kategori: Det handlar om mig.

Hur jag känner idag, skit dag.

Om jag bara hade haft mod nog till att förklara för dig hur perfekt du är för mig.

Kategori: Det handlar om mig.

Stockholm, Grekland & Albanien tripp.

Kategori: Resor

 
Hallå igen gott folk. Hemma från en underbar resa till olika destinationer. Gud längtar redan tillbaka. Ska visa alla bilder och allt jag har köpt lite senare. Min kamera gick sönder där nere, eller linsen så alla bilder är suddiga förutom när bilderna. Så ska fixa dom lite.

New in

Kategori: New in

 
Levis 550
(bortse från mitt stökiga rum)