jackelines

SKULL

Kategori: New in

Ett par coola örhängen & ett coolt halsband fick följa med mig hem igår, även en ett orange/korallfärgat linne & ett par nya byxor eftersom de andra sprack när jag skulle impa på min killkompis..

Marc by Marc Jacobs

Kategori: Give me

De här skönheterna står verkligen högst upp på min önskelista, gud jag dör lite varje gång jag ser de.

Morotschips

Kategori: Tips från coachen

Snabbt, gott & enkelt!
Sätt ugnen på 175 grader, sen häll på lite olja, tex olivolja & salt på morötterna.
Jag brukar köra på chili salt!

Sen är det bara att vänta 15-20 min, det beror på hur tunna du gör dom! Sen låt dom svalna (en självklarhet) sen är det bara att hugga in!

När syret har tagit slut

Kategori: Buddies

Glennstad

Kategori: Plusgymnasiet

Back on track

Kategori: Träning&Hälsa



Efter några veckors uppehåll är jag tillbaka till träningen, underbaaart! Under mitt uppehål gjorde jag bara enkla övningar som tex situps osv, inget ansträngande. Nu har jag kört lite cardio + gump & mage. (Om ni trycker på cardio kommer ni till ett yt klipp för er som inte vet vad det är. Känns löjligt när man gör det, men överdriver man lite så rinner svetten!) Skönt, ikväll tror jag att jag bara tar en promenad eller så sätter jag mig på cyklen.

Drick den

Kategori: Mitt liv

Hade en liten minifest för nära och kära i lördags, trevligt och allting. Somnade dock ganska tidigt!

Men sommarlovet har börjat underbart! Förutom att det inte finns någon sol.

1 året.

Kategori: Plusgymnasiet



Tiden har gått så sjukt snabbt och vi har redan kämpat oss igenom 1an, fick A (MVG) i alla stylistkurser super nöjd! Sen dom andra vart bra också för den delen!
I höst flyttar vi ner till centralen och skolan är skit fin kommer bli super bra när allt är klart wooho längtar faktiskt! Men just nu ska jag ta och njuta av ett skönt sommarlov! Och om 75 dagar blir jag 18 vilket innebär fest och andra likheter!

MOT GÖTEBORG!

Kategori: Buddies

Peak Performance vs H&M

Kategori: Tyget på min kropp

2199 svenska rikstaler
Runt 200-400 svenska rikstaler.
Lyxa eller buda?
Själv gillar jag mer peaken, men det är alltid så att jag gillar det dyraste mer hehe, har båda jackorna! Den ena kör jag som sommar fest jacka, den är redan gräsfläckig och allt haha!
Förlåt för att jag inte har byxor på mig men orkade verkligen inte böka på mig det för att tipsa er om två jackor!

Krydd

Kategori: Träning&Hälsa

Dom har gjort hälften orka du nu göra hälften!
HAr varit och handlat in en maaaaassa nyttiga och goda saker! Åh vad min kropp mår bra av att äta hälsosamt! Och ja det är skillnad på att banta och att äta hälsosamt! Men ikväll unnar jag nog mig med kinafood!
Tänkte bara tipsa er om detta! Dom smoothie paketen är super, man får även ingefära och mint blad med!

Oproffsiga tränare.

Kategori: Mitt liv

Åh vad jag är irriterad har fått ha uppehåll från fotbollen och det ena har ledigt till det andra, först hjärtat, sen stukade jag foten  och sen hjärtat igen. Smsade min tränare för dom har nämligen plockat bort mig från truppen på hemsidan. Och tro ni han har svarat? Nej varför skulle han ha gjort det! Det har förekommit andra exempel också med en annan men jag tänker inte dra upp det, gör inte detta för att hänga ut någon på något sätt alls men jag blir så jävla arg på sånt här. Hur tror ni att man ska kunna hålla sammanhållningen i ett lag om folk inte ens pratar eller hälsar ens? Det gör inte tränarna heller kan jag säga.
Så nu är jag på jakt efter ett nytt fotbolls lag, ska bara få igen min kondition och lite annat först såklart!

Kreativiteten flödar så snart skiter jag konst.

Kategori: Tyget på min kropp

Inte riktigt så kanske, men klippte min ramones tisha till linne, funderar på att klippa lite djupare rigning under armarna, det är ju så satans snyggt, har gjort det med andra linnen jag har köpt.

Student

Kategori: Det bästa som finns.

Några små bilder som togs med iphonen, festen har vi nästa helg eftersom han ville ha alla sina vänner där som tog samma dag. Men fy tusan vad glada och fulla alla var, vilken känsla, det smittade av sig något så sjukt! Stort plus till killarna som tog av sig kläderna på flaket!

Från hjärtslag till hjärtslag

Kategori: Mitt liv

Igår sa mitt hjärta ifrån ordentligt, jag har aldrig känt sån smärta och det va fruktansvärt. Jag tog mig knappt genom kvällen men jag lyckades, men usch vad hemskt det var. Var inte ens i närheten av mitt hem och jag hade absolut ingen lust att besöka sjukhuset, hela min kväll vart kaos. Men så är det ibland ju, jag klarade mig, får ta de lugnt med träningen i ca 3 dagar nu och börja smått igen.

Nu har jag massa annat att tänka på! Min bror tar nämligen studenten på fredag, på tisdag bär det av till Göteborg och på torsdag är det skolavslutning, så imorgon sticker jag och mamsen in till stan för att se om vi hittar något fint!

Ha de fint och fira dom fina studenterna mycket!

Fredags mys med min fina

Kategori: Buddies