jackelines

Söker en pojkvän att krama om kvällarna.

Kategori: Det handlar om mig.

Tycker synd om mig själv ikväll, har världens pms, helt sjukt vill typ skrika och gråta.
Börjar känna mig ensam dessutom, vill ha en liten pojke att luta mig mot men nej jag får vara den ensamma vargen ett tag till tror jag. Men om min drömkille läser detta, du kanske är han så ska du ha detta, alltså detta är mina krav.

Helst vara snaggad (går bra med hår)
Vältränad eller lite mull, inte spinkig
MFFare sort plus om du är huligan!
Inte dissa dina polare för mig, usch ut och festa hur mycket du vill!
Ta hand om mig väl, slå mig inte.
Va gärna lång! Längre än mig i alla fall (158 cm).
Gilla att kolla sport, speciellt fotboll
Kunna festa med mig och gå loss
Spela tv-spel så jag kan få äga dig i FIFA
Ingen romantik nej tack.
Träna med mig.
Inga piercingar men gärna tattueringar!

Bild och fantasilös hej

Kategori: Mitt liv

Hej solstrålar! Vilket väder de är, det ligger verkligen på topp idag! Så vad har man gjort om inte njutit? Har varit ute och gått i ca 3 timmar idag super skönt! Sen stack jag ner till Ystad med pappa och handla lite småsaker, som tex massa ansiktsmasker eftersom skolan smink är så fettigt och äckligt så blir huden ofräsh som bara den!

Annars? Jo sitter med ansiktsmasken nu, ska fortsätta städa mitt rum, låter som jag har ett helt hus att städa, men jag städar sen stökar jag ner igen. Ikväll ska jag bara ta de lugnt och ta hand om mig själv! Göra lunch tills imorgon och tagga praktiken bara!

Vi har gått framåt, bakåt men vi har aldrig fastnat som nu,

Kategori: Mitt liv


Hatar egentligen att lägga upp spegelbilder på bloggen, men de blev de, såhär ser håret ut i alla fall!

Hej solstrålar, typ tråkigaste vädret idag... Aja igår somnade jag trummvirvell... 20 i 10 och idag vaknade jag halv 9 så jag har hunnit med en hel del! Stack ut i skogen en runda sen åkte jag med pappa in till Malmö fixade lite längre hår wiiie, sen stack vi till Burlöv, skulle enbart ha jeans sa jag till mig själv också, men de går inte när man är med pappa så drog med mig hem ett par jeans, 3 skjortor, 2 par vantar, underkläder och lite annat smått. Är nöjd i alla fall hehe,

Ikväll ska jag absolut inte göra någonting, städa väl kom inte så långt med de igår, sen mysa med familjen :] Så klart ska jag förbereda mig inför veckans praktik hehe!

WAISTCOAT

Kategori: Give me


Dör lite smått när jag kollar på dom här, är inget höjdar fan av gina men såg en hel del som hade länkat dom här, hur jävla snygga som helst! Tror jag provar dom nästa vecka. Ska ju nämligen praktisera på Dressman på Entré så de blir väl att jag smyger runt efter jag har slutat!

Du frågade vem som förstört mig men jag gav dig inget svar.

Kategori: Mitt liv


Hej hopp igen från positiva Chak!
Idag tänkte jag bara chilla sönder fixa i mitt rum, rensa massa skit som man kan slänga rakt åt skogen. Sen blir de väl ett träningspass ikväll, måste ju nå upp mitt mål inte lång tid kvar nu! Och sen då? Jo pappa kommer hem från stockholm idag och jag ska fjäska till mig lite saker, annars då? jodå jag mår toppen, tänkte bjuda på lite bilder sen vad i gjorde i skolan, absolut inget jag är nöjd över eftersom de blev utbrott och förseningar och allt de kan bli med tjejer, så vi blev ju inte klara och de suger hårt. Men jaja nu ska jag fortsätta pyssla om mitt lilla rum. Ha de fint!

Vi kan göra de bättre tillsammans

Kategori: Mitt liv

Ångest över min design bytar titt som tätt orkar inte, har inga bilder som ser normala ut heller och den blir bara grå och tråkig. Förutom de har dagen sugit, hejdå

Ska vi springa genom livet?

Kategori: Mitt liv



Hej på er, vilken jobbig dag va? Nej fan vad bra väder de är solen lyser ju upp som ingenting! Ja började 9 hade kunnat börja typ 11.05 men icke, övade inför imorgon, nervös som ett as... Slutade runt 12 stack till värnhem med nic, kollade lite, sen drog vi med oss 2 vars jordgubbs paket och vars ett giffel paket, stack ner till Västra hamnen och bara tog de lugnt, så jävla skönt!
Har dessutom tränat extra idag, både gått och sprungit 2 gånger. Känner mig duktig! Hoppas de är fint väder så de blir en lång tid i skogen!

Jag drömmer om en framtid utan dig.

Kategori: Det handlar om mig.

ne

Hänger i Västra hamnen.

Kategori: Buddies

Pågatåg ta mig hem till min plats på norra stå, Malmö stadion där hör jag himma åh ta mig hem mff

Kategori: Malmö FF

Enkla jag i en svår värld.

Kategori: Mitt liv


Ja shit vad jag såg ut idag alltså, försov mig igen som vanligt, slängde på bekväma kläder kändes som jag skulle kolla en fotbollsmatch typ... Men ändå de vart skönt som fan, äcklig dag ändå så.
Och vad ska jag göra idag då? Skriva klart mitt tal och öva som fan, fixa lite saker och leta upp ett bra hotell i ...
Hörs sen!

Glöm mig, jag är borta imorgon.

Kategori: Det handlar om mig.

På tal om hehe

Kategori: Mitt liv

Fan vad rolig jag är, nej men försöker skriva ett tal om mff som ska hållas i 3 hela minuter eller mer och de suger hårt, jag suger på att skriva tal vet inte vad jag ska säga alls... Fast jo lite vet jag ju har ändå kommit en bit ca 30 sek... så de är kämpigt! Vaknade runt 9 stack ut i skogen runt 10 och hade en 50 min lång skön pw, kanske kör lite magövningar ikväll. Imorgon är de gymmet, längtar!

Nästa inköp?

Kategori: Give me


Eller? Har ångest nu igen...

De fanns en kärlek men den har brunnit ut.

Kategori: Det handlar om mig.

Grå soliga lördag.

Kategori: Det handlar om mig.


Min dag än så länge, åt fetaste frukosten sen gav jag mig ut i skogen ca 1 timme så jävla skönt! Belönade mig själv med melon när jag kom hem hehe.
Ikväll händer absolut ingenting skönt är väl de, jo tack. Upp tidigt imorgon för en runda i skogen igen och på måndag spärrar jag in mig på gymmet!

Sträcker mig upp mot himlen i hopp om att du ska ta min hand.

Kategori: Det handlar om mig.


Fyfan vad dåligt jag mår riktigt hemskt! Har bäddat ner mig i sängen och ska sätta på Sons of anarchy och somna till de. Fy bubblan alltså, vad händer imorgon då? Absolut ingenting om jag mår bra ska jag träna sen bara ta de lugnt hur jävla skönt som helst!

Beslut ångesten stiger mig över öronen.

Kategori: Give me


Har varit kära i dom här skorna sen i sommras men köpte aldrig såna, så bestämt mig för att göra de nu inom kort. Men vilka ska jag ha... de är frågan... får nog köpa allihopa.

Fridaaay fridaay

Kategori: Tyget på min kropp


Orkade inte ta någon seriös bild heller, usch vad jobbigt.

Och så här vandrade jag omkring idag, luffigt och skönt! Till de bar jag en svart väska från björn borg och ett par ballerina från scorett.
Och vad händer idag? Ingenting än så länge har satt på min promise keeper så klockan 5 ger jag mig ut och springer. Får väl se vad kvällen har att bjuda på, är inte på något fest humör osv. Sån där typisk helg man skulle haft pojkvän men man kan ju inte ha allt.

Och jag som trodde jag var kvar, jag har börjat på nytt. Det vet jag när jag ser dig, vart har du tagit vägen?

Kategori: Det handlar om mig.

Backa bak vi ses igen.

Kategori: Det handlar om mig.



Hej och hå denna dagen vart grå. Och inte så nödvändig skoldag heller, men vi är i alla fall klar med våran skiss! Jimpan hämtade mig i veberöd stack hem, käkade lite sen stack jag ut och sprang med Iza. Tror jag ska springa en runda till eller så cyklar jag. Måste i alla fall göra klart min engelska först så jag bara kan chilla med livet sen. Annars har jag inget roligt att dela med mig, denna helgen blir lugn! Mycket träning kanske träffar någon, får väl la se!

För en sekund sen trodde jag du var min.

Kategori: Det handlar om mig.

Sleep tight!

Kategori: Inspiration

Vänd dig om jag står kvar.

Kategori: Tyget på min kropp


Jacka/Modekungen Byxor/Vila Topp/Zoul Väska/Melba

Orkade inte ta en bild på min outfit igår så slänger upp på hur jag såg ut idag. Och vädret alltså älskar det! Har suttit med fönstret öppet i skolan och stekt på!
Har egentligen ingenting att säga idag, har 62783687 läxor som jag ska skriva klart sen ska jag träna. Have sunnnnyyy day!

Plugg på donken

Kategori: Buddies

Har haft en heldag i lund med nic eftersom vi slutade vid 12. Så vi har träffat lite folk och glidit runt. Hon har stuckit hem och jag sitter och väntar på min skjuts hem. Så passar på att plugga, sen blir de träning! Bild på dagens outfit kommer sen! Puss

MEN GE MIG DÅ!

Kategori: Give me


Dör så snyggt! Tror jag ska klicka hem dom!

Lite skola i de somriga Sverige.

Kategori: Mitt liv


Måndagar, herregud så onödiga. Har bara 2 timmars skola och vad gör vi? sitter vi facebook typ. I alla fall ska jag göra klart mina läxor nu efter ett fett gått mellanmål! Ikväll blir de träning!

De finns dagar när du inte finns där.

Kategori: Det handlar om mig.

Du var tvungen va? Att rasa allt jag hade byggt upp. Du kände de på dig ellerhur, att jag börja gå vidare, att jag börja släppa dig. Du vet hur jag fungerar. Jag vet de, du behöver inte bevisa de. Att du inte ens förstår att du sårar mig, att du bryter ner mig är bara komiskt. Jag orkar inte mer, orkar inte resa mig upp en gång till. Fan också, fan varför gör du såhär mot mig?

Härligt härligt vaaa

Kategori: Det handlar om mig.

Men om en vän kan viska och ett löfte brista, går jag hellre hem

Kategori: Det handlar om mig.

Det är ingen lögn när jag säger att jag har släppt honom.

Kategori: Det handlar om mig.

Res dig upp jag vet att du är starkare än så.

Kategori: Mitt liv


Gårdagens kväll bjöds de på festligheter, de vart kul och idag har jag världens huvudvärk... Brukar aldrig annars bli bakfull vet inte vad som har hänt... Men har inga bilder från festen, kanske dyker upp någon på facebook som jag kan låna lite hehe får se. Idag sticker jag till min yo i alla fall!

Du förändras, ditt liv gör en vändning och din bästa vän blir till en främling.

Kategori: Det handlar om mig.

När jag försöker förklara hur jag mår kollar dom på mig som om jag pratar ett främmande språk.

Kategori: Mitt liv


När du minst anar de står jag där.

Kategori: Mitt liv


Jacka/Modekungen Skor/Ralph Lauren Byxor/don't remember Väska/Melba Kofta/H&M Linne/ H&M Halsduk/Sisters

Fyfan kände mig som en jävla skunk idag ingen bra dag för någonting, och mina kläder såg ut som jag hade hittat dom i soporna fy.

Tänkte köra den ''saker ni inte visste om mig'' fast istället för 10 så kör jag 11 bara för jag ligger och kollar fotboll och kört ett fett träningspass! Börjar besöka gymmet på måndag igen underbart. Men okej

11 saker du inte visste om mig.

Jag har nog Sveriges dåligaste självförtroende.
Jag gillar inte att umgås med tjejer.
Om jag inte hade älskat MFF så mycket som jag gör hade jag flyttat upp till Norrland.
Jag litar inte på folk.
Jag är beroende av nässpray
Jag får inte skuldkänslor (vet de låter hemskt, men så är de)
Jag tränar varje dag, får ångest annars och känner mig äcklig.
Visar tydligt när jag inte vill ha med någon att göra.
Puyol har alltid varit min ''idol''
Sätter alltid höga krav på mig själv.
Sover helst ensam.

Svart dag i min mörka värld

Kategori: Mitt liv


Jacka/H&M Stövlar/Hunter Byxor/ Vero Moda Baströja/don't remember

En sån där dag när exakt allting suger och ingenting kan få dig glad, blev inte ens glad av att min väska hade kommit... Vill bara ha en go pojkvän som man kan krypa upp hos men nä sitter ju här ensam, brukar inte tänka på att ha pojkvän klarar mig lika bra utan men idag är de en sån dag... Har inte mer att skriva ni får en bild på hur jag såg ut idag, lika svart som mina tankar och allt, inge rolig, men har fått lite frågningar om jag inte kan börja med de så ja.

.

Kategori: Mitt liv

Du förgyller mina dagar med dina ord.

Kategori: Mitt liv


Tryck på bilden för att komma till min lista med Melissas sköna röst!

Dra mig upp till himlen de är bara du som kan ordna mitt liv nu.

Kategori: Det handlar om mig.

Jeffrey Campbell love

Kategori: Give me

Alltså jag är kär så jävla kär! Alltså vill ha typ alla Campbell skor jag dör så snygga dom är! Dom här blir nog som första...

Do you want to go to the seaside?

Kategori: Tyget på min kropp


Vet fan inte vad som hände med min kamera, hela kvallen sjunker när batteriet är lågt... Aja de kanske vart bra att den dog för orkar inte ladda den och då kan jag komma igång med färgläran, kanske träning ikväll får se hur de blir.

Tell me our love story

Kategori: Mitt liv

Angående Victor.

Kategori: Frågor & Svar

Fick en fråga vad jag tyckte om Victor.
Jag tycker Victor är en riktigt bitchig kille men gillar honom ändå, han är ganska cool men inget jag känner igen i verkligheten. Gullig kille i alla fall när han skickar liv på bubble witch saga, för övrigt är han stört snygg!

Om jag hade låtit dig känna mig inuti redan nästa dag hade jag varit din då?

Kategori: Det handlar om mig.

Nytt

Kategori: New in


Åh orkade inte ta någon bra bild så tog en snabb, så de blir en liten titt på de, men de kommer väl upp sen när jag bär de någongång!

P O L E D A N C E

Kategori: Mitt liv

Hej fina ni, shit kört poledance idag  och fy satan vad jag fick ont i min fot efter jag kastade upp den runt stången, i övrigt gick de väl helt okej.. de vart skit roligt i alla fall! Vet inte om jag ska börja denna terminen eller nästa... får väl la se, men de tråkiga är att man blir av med sina boobies, jag gillar ju att ha de... Aja får ta mig en tänkare! Hittade lite grejor på stan också kanske ska visa de? Får väl se senare ikväll!