jackelines

Life of Pi

Kategori: Mitt liv

Var och kollade på Berättelsen om Pi i tisdags, herregud vilken bra film enligt mig, den var lugn och skön och man levde verkligen in sig i den och all fin natur och allting var så bra. Den är ca 2 timmar lång vilket gör att det kan bli ganska långtråkigt, det händer inte så mycker i filmen man får mest följa med hans liv ute på havet, men jag tyckte den var super bra och helt klart värt en chans!
Av mig får den i betyg 4/5

Veckans plagg

Kategori: Veckans plagg

Veckans plagg blir det här skönheterna från Odd Molly, enkla och snygga och passar inprinsip till allt! Finna att köpa på nelly.com!

Don't be afraid

Kategori: Mitt liv

Hejsan hoppsan!
Chillar hos min broder denna kväll med min fina pojke, vi har bara tagit det lugnt idag eftersom vi slog till med vin igår! Imorgon tror jag vi beger oss in till stan och kollar på lite saker. Have a nice night, don't drink and drive!

Wake up, the cops has been here.

Kategori: Mitt liv

Önskade mig två olika storlekar på ''dountas'' ni vet det man gör håruppsättningar med? Annars google it! Så gav mina föräldrar detta... haha jätte kul.. De gör alltid ett julklapps skämt med någon i familjen, deras humor är väl inte den bästa, fick dock 2 olika storlekar på de, tänkte ta en bild på lite av mina julklappar inom någon dag om ni är sugna på att se det!

Love

Kategori: Det bästa som finns.

Snokar under granen som ett barn

Kategori: Mitt liv

Snart är det julafton och nyfiken som jag är går jag och snokar bland julklapparna som alla andra barn. Men vad ska man göra, det är spännande, älskar julen och allt pyssel. Julen firas hemma med familjen och min fina pojkvän. Så passar på och önskar er en god och vit jul!

Lyckan på julafton... Choklad

Kategori: Mitt liv

Adidas orginal L.A trainer

Kategori: New in

Fick en tidig julklapp från min älskade mamma, världens skönaste sko!

GinaTricot nailpolish

Kategori: Fashion

Fick ett presentkort när jag hade fest på ginatricot. Brukar inte handla kläder där så slog till med 3 lyxiga och snygga nagellack, passar utmärkt i min samling!

Dagen före

Kategori: Mitt liv

Peace

Kategori: Fashion

Christmas tree

Kategori: Mitt liv

Homework

Kategori: Mitt liv

McD

Kategori: Mitt liv

Fick ta med en liten hemleverans från donken efter arbetet, har nog jobbat ihjäl mig på läxor idag. Herregud vad vi har mycket prov och inlämningar denna veckan och ska jobba mina 24 sista timmar på jobbet denna veckan med och hinna träna, så det är mycket som ska göras. Handla julklappar får jag inte heller glömma, så bli inte chokad om jag inte bloggar, jag försöker verkligen och det kommer upp något spännande och lästvärt så småningom! Keep it up!

Did someone say Kinect?

Kategori: Det bästa som finns.

 

Det är något fel på blogg.se, får inte upp mer än två bilder, jag som hade så många fler att bjuda på..
Men i alla fall, i lördags var det full rulle i mitt hus, vi spelade kinect, sjöng singstar och allt man kan tänka sig. Var verkligen sjukt roligt! Hade en awesome helg alltså!
Sen på söndagen var det jobb mellan 12-21... har sagt upp mig faktiskt, ska bli skönt att sluta där!

Veckans plagg v.50

Kategori: Veckans plagg

Nihai Dress - In wear
En snygg, klassisk och stilren klänning. Enkel att matcha och göra piffigare perfekt om man inte vill sticka ut allt för mycket. 

Det lite finare

Kategori: Det bästa som finns.

Min älskade pojkvän gjorde en fin mat denna lördag. Nu har vi fått fin besök och ska rocka lite på kinect! 
 

Julnaglar

Kategori: Fashion

Lite slarvigt osv, men det blir bra ändå!

Gilla min blogg på Facebook

Kategori: Mitt liv

 
Klicka på bilden för att komma til min Facebook sida! Enjoy!

Instaweek

Kategori: Mitt liv

LONDON BABY!

Kategori: Mitt liv

 
Guess what? Om 67 dagar åker jag med min goda vän Kristina till London, fyfaaasiken vad jag längtar. Ska bli skönt att slippa Sverige och upptäcka något nytt. Vi bor ganska centralt kommer dock inte ihåg vad hotellet heter. 
Men oj vad dom här dagarna kommer gå snabbt! För inte så längesen var det över 100 dagar kvar tills vi skulle åka! Tänka sig, tiden går fort när man har roligt. 

Medan stormen hälsade på

Kategori: Mitt liv

Följ med i bullarnas värld

Kategori: Mitt liv

 
Hej på er, kallt och jävligt är det ute. Men jag älskar det! Har bakat runt 200 bullar till min kära familj, skickade hem några till min pojkväns pappa med det förtjänar han. Har gått hemma hela veckan så har haft all tid i världen för att göra onödiga saker, men har inte gjort läxorna, men det är nödvändigt så det fanns inte med på listan. Så medans det har varit lite småstormar och förkylningar har jag bakat massvis med bullar och myst med min fina pojkvän. Underbart! 
 
Annars då? Jo jag fiskar och har mig, försöker hitta så mycket inspiration som möjligt! Men snart kommer något intressant och roligt upp så håll utkik!

New nails

Kategori: Fashion

Slängde ihop något rörigt men helt ok, glömde helt bort att ta två lager av det första nagellacket, herregud som det ser ur, men ändå här han ni ett litet tips! Använde två nagellack från Maxfactor och det glittriga från H&M!

3 saker från min önskelista

Kategori: Give me

Ett litet smakprov från min önskelista, önskar mig egentligen inget speciellt i år. Bara massa kläder och annat tråkigt, lite pengar till London osv.. Detta var det mest intressant jag fann på min lista. En blandad kombination över det hela helt enkelt, he he.
Vad önskar ni er i år?

Oh welcome snow

Kategori: Mitt liv

Första advent

Kategori: Det bästa som finns.

Inge lussebullar, glögg eller pepparkakor här inte. Utan vi drog till med en fet marrängsviss som pappa önskade. Älskar det, det sitter aldrig fel alltså!
Annars då? Jodå jag dök ner i min läxor men får knappt något gjort, det är trögt visst är det och jag är så satans skoltrött.. Onödig info aja, ha en fin söndag!
 
 

Välkommen Vintern

Kategori: Det bästa som finns.

Har haft en dunder mysig helg med familjen och min älskade pojkvän. Idag åt vi fondue och kladdkaka, det satt så sjuuukt bra, efter det gosade vi ner oss i sängen med chips och cola. Kunde knappt haft en bättre helg, den har varit nästintill perfekt, är sjukt glad över att ha min pojkvän hos mig. (Det enda dåliga är att bloggen påverkas hehe). Men som sagt jag söker inspiration, I promise it will be good soon!
Ha en fin kväll, puss!