jackelines

Nå det för du vet att du kan.

Kategori: Mitt liv


Idag tränade så jag nästan spydde vilken känsla alltså! Min absolut favorit träning är fysträningar och snart är jag i hyffsad form för att kunna spela fotboll igen. Känner dock hur svagt mitt vänsterben är efter några veckor på kryckor fy alltså! Men jag jobbar och sliter för jag har ett mål! Åh vad jag älskar att träna och äta hälsosamt och allt det där, man får sån skön känsla efter och man är pigg och glad!

Nästa vecka kanske det blir något besök på friskis med kim och veckan efter det är min gamla goa gympolare redo för actic igen! Ska bli så himla skönt! Nu kör jag terränglöpning, cykling och kämpar i trapporna! Lite fantasi så kan man göra allt det är så himla lätt när man tänker efter!

Aja vart ledig idag i alla fall och har städat och möblerat om lite här hemma så mammsen blev glad. Sen är jag klar i skolan så har inget att sysselsätta mig med, letar inspo bilder och lite sånt mys. Dessutom är jag ledig imorgon igen och då beger jag mig till Malmö till min fina vän Kim och vi ska gosa lite. Vi hörs när jag har något nyttigt att läsa för er!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: